reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziś przyszedł prezent dla Moje córci pod choinkę . Dziadek stwierdził ze dostałam korbę bo kupuje prezenty dziecku które się jeszcze nie urodziło Powiedziałam mu że właśnie to słyszała i mu za rok prezentu nie kupi [emoji12]
1513959756-f6aba02e8a65151c-aaaaaa.jpeg
na bank to jeden z lepszych zakupów jakościowych jakie do tej pory kupiłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kocham Mosquito :-))) Piękne!!

reklama
A co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Jak kogoś stać i go to cieszy to po to to jest :)
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
:D

Zgodzę się że robię to dla siebie.Ciężko pracowałam w życiu i wiem ze mnie na to stać by dziś przy okazji bycia Matka dać sobie małe przyjemności w postaci rzeczy które mi się podobają . Jakiś czas temu ktoś pytał o szafę i odpowiedziałam ze każdy robi tak jak uważa i na co go stać . Tak stworzony jest ten świat i dla każdego znajdzie się coś fajnego droższego lub tańszego [emoji846] a i tak najważniejsze będzie zawsze dla nas nasze dziecko [emoji66]

A co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Jak kogoś stać i go to cieszy to po to to jest :)
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
:D

W wiekszosci sie zgadzam, ale butelki i smoczki bym sterylizowala, a ubranka prala jednak oddzielnie. “Dorosle” plyny i proszki zawieraja duzo chemii, ktora jest niewskazana dla delikatnej skory niemowlaka.

reklama
Do góry