reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zgodzę się że robię to dla siebie.Ciężko pracowałam w życiu i wiem ze mnie na to stać by dziś przy okazji bycia Matka dać sobie małe przyjemności w postaci rzeczy które mi się podobają . Jakiś czas temu ktoś pytał o szafę i odpowiedziałam ze każdy robi tak jak uważa i na co go stać . Tak stworzony jest ten świat i dla każdego znajdzie się coś fajnego droższego lub tańszego [emoji846] a i tak najważniejsze będzie zawsze dla nas nasze dziecko [emoji66]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zadowolona mamusia to zadowolone dziecko.
Popieram w 100%
Kupuj to co Ci się podoba i rozpieszczaj siebie i Sare jak tylko możesz!!!

reklama
@Bobisia to walnij sobie chociaż winko [emoji12][emoji12]jest naprawdę smaczne [emoji16]
1514065018-ecd8f91f935a4adb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na Sylwestra planujemy romantyczna kolację i wino bezalkoholowe. Gdzie można to kupić?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

Serio? Dziewczyno oszalejesz z tymi restrykcjami[emoji6]

Ja tam wszystko bede wcinac[emoji16] juz sie nie moge doczekac[emoji1][emoji1][emoji1]
Ale co serio? Śledzia tylko nie będę jadła, bo normalnie nie przepadam więc nie jest to dla mnie jakieś poświęcenie ;) A tak to wszystko chyba z potraw Wigilijnych... Barszczyk, uszka, pierogi, ryba smażona. Nie wiem co tam jeszcze będzie :)

Ja się wczoraj połakomiłam na śledzia i cały dzień mi się nim odbijało [emoji58]

Ja się wczoraj połakomiłam na śledzia i cały dzień mi się nim odbijało [emoji58]

Ja posmakowałam wczoraj u koleżanki bigosu dosłownie dwa widelce i co jak sie kładłam spać zgaga, już się boje dzisiejszego obżarstwa bo jestem zbyt łakoma by odpuścić :D:p a po śledziach to będzie hardcor haha

Ja posmakowałam wczoraj u koleżanki bigosu dosłownie dwa widelce i co jak sie kładłam spać zgaga, już się boje dzisiejszego obżarstwa bo jestem zbyt łakoma by odpuścić :D:p a po śledziach to będzie hardcor haha
Mnie zgaga jakos od 8miesiaca albo nawet 7go nie opuszcza[emoji58]

reklama
Do góry