reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zgodzę się że robię to dla siebie.Ciężko pracowałam w życiu i wiem ze mnie na to stać by dziś przy okazji bycia Matka dać sobie małe przyjemności w postaci rzeczy które mi się podobają . Jakiś czas temu ktoś pytał o szafę i odpowiedziałam ze każdy robi tak jak uważa i na co go stać . Tak stworzony jest ten świat i dla każdego znajdzie się coś fajnego droższego lub tańszego [emoji846] a i tak najważniejsze będzie zawsze dla nas nasze dziecko [emoji66]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zadowolona mamusia to zadowolone dziecko.
Popieram w 100%
Kupuj to co Ci się podoba i rozpieszczaj siebie i Sare jak tylko możesz!!!

reklama
@Bobisia to walnij sobie chociaż winko [emoji12][emoji12]jest naprawdę smaczne [emoji16]
1514065018-ecd8f91f935a4adb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na Sylwestra planujemy romantyczna kolację i wino bezalkoholowe. Gdzie można to kupić?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

Serio? Dziewczyno oszalejesz z tymi restrykcjami[emoji6]

Ja tam wszystko bede wcinac[emoji16] juz sie nie moge doczekac[emoji1][emoji1][emoji1]
Ale co serio? Śledzia tylko nie będę jadła, bo normalnie nie przepadam więc nie jest to dla mnie jakieś poświęcenie ;) A tak to wszystko chyba z potraw Wigilijnych... Barszczyk, uszka, pierogi, ryba smażona. Nie wiem co tam jeszcze będzie :)

Ja się wczoraj połakomiłam na śledzia i cały dzień mi się nim odbijało [emoji58]

Ja się wczoraj połakomiłam na śledzia i cały dzień mi się nim odbijało [emoji58]

Ja posmakowałam wczoraj u koleżanki bigosu dosłownie dwa widelce i co jak sie kładłam spać zgaga, już się boje dzisiejszego obżarstwa bo jestem zbyt łakoma by odpuścić :D:p a po śledziach to będzie hardcor haha

Ja posmakowałam wczoraj u koleżanki bigosu dosłownie dwa widelce i co jak sie kładłam spać zgaga, już się boje dzisiejszego obżarstwa bo jestem zbyt łakoma by odpuścić :D:p a po śledziach to będzie hardcor haha
Mnie zgaga jakos od 8miesiaca albo nawet 7go nie opuszcza[emoji58]

reklama
Do góry