O ta książka to chyba coś dla mnie.Narazie kupiłam tylko małe skarpetki żeby czasami wyciągnąć i na nie popatrzeć.W styczniu w Paryżu zaczynają się przeceny o i tu się boję...wtedy się zacznieNo właśnie mam podobne wrażenie. Wiadomo, że dla naszych przyszłych dzieciaczków chcemy tego, co najlepsze, jednak kupujemy mnóstwo niepotrzebnych rzeczy. My większość będziemy pożyczać, wózek, łóżeczko, wanienka, wiadomo fotelik samochodowy i materac do łóżeczka będą nowe. Dla wszystkich zakręconych mam polecam książkę "Dziecko bez kosztów", moje zapędy zakupowe nieco wyhamowała
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Link do: DIETA MAMY KARMIĄCEJ piersią NIE ISTNIEJE #karmiejemwszystko | Mama Lekarz
A tak przy karmieniu .
Pozdrawiamy
A tak przy karmieniu .
Pozdrawiamy
Ewunka
Ewunka
A co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Jak kogoś stać i go to cieszy to po to to jest
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
Ewunka
Link do: DIETA MAMY KARMIĄCEJ piersią NIE ISTNIEJE #karmiejemwszystko | Mama Lekarz
A tak przy karmieniu .
Pozdrawiamy
Załączniki
Ewunka
Wstawię Wam potem czym mnie karmili na oddziale dla wcześniaków
Ja planuje do 30tc już mieć wózek, a gwarancja i tak będzie mi się liczyć od narodzin dziecka, tak przynajmniej nas poinformowali w sklepie w ukDziewczyny a w którym tc planujecie zakup wózka?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo w tym racjiA co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę...
Dziewczyny chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt!! buziaki
Ewunka
Również Weselych Świat.Dużo w tym racji
Dziewczyny chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt!! buziaki
I szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich.
reklama