Ilona 88
Fanka BB :)
Kochana Wieżyca na Kaszubach [emoji4]kochana a gdzie Ty mieszkasz że prawdopodobnie będziesz miała białe święta ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Wieżyca na Kaszubach [emoji4]kochana a gdzie Ty mieszkasz że prawdopodobnie będziesz miała białe święta ?
no to zazdroszczeKochana Wieżyca na Kaszubach [emoji4]
U mnie położna chce 1000 zł od dnia podpisania umowy jest na tel i jak zaczyna się akcja wcześniej dzwoni i ona jedzie ze mną . Jest przy CC zabiera dziecko wszystko przy nim robi od A do Z . Później opiekuje się mną . Myje mnie pomaga wstać czuwa przy małej . Na pierwsza noc zabiera mała żebym nabrała sił i przy niej jest . Po wypisie przyjeżdża do nas do domu na kąpanie i pokazuje pierwsze kroki z dzidziusiem w domu . W umowie gdyby coś wyskoczyło jej podaje zastępstwo . U nas działa to przez fundacje i w sumie bardzo sobie chwalą je i na forach i na żywo znajoma tez bardzo była zadowolona .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście moi rodzice też przyjadą ale moja mama sama mówiła, że już nie pamięta jak zajmować się takim maleństwem będzie przy mnie, ale nie mam co liczyć, że pokaże mi co i jak jeśli chodzi o opiekę nad noworodkiem.
U mnie położna chce 1000 zł od dnia podpisania umowy jest na tel i jak zaczyna się akcja wcześniej dzwoni i ona jedzie ze mną . Jest przy CC zabiera dziecko wszystko przy nim robi od A do Z . Później opiekuje się mną . Myje mnie pomaga wstać czuwa przy małej . Na pierwsza noc zabiera mała żebym nabrała sił i przy niej jest . Po wypisie przyjeżdża do nas do domu na kąpanie i pokazuje pierwsze kroki z dzidziusiem w domu . W umowie gdyby coś wyskoczyło jej podaje zastępstwo . U nas działa to przez fundacje i w sumie bardzo sobie chwalą je i na forach i na żywo znajoma tez bardzo była zadowolona .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepięknie!! ♡ A u mnie szaro i buro ale choinka już ubrana i rekompensuje w pewnym stopniu brak świątecznej atmosfery za oknem.Witam Dziewczynki [emoji4] u mnie dzis tak za oknem [emoji6]
A co ile masz wizyty? Ja na początku miałam co 2 tyg. a teraz co 3.A No i ja po wizycie, usg zepsute [emoji23] wiec tylko pogrzebał... ale moze to i dobrze juz na rekord szliśmy z podglądaniem [emoji15] krew upuszczona jeszcze tylko jutro mocz i swieta. A my do Zakopanego jedziemy [emoji1316]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom