reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W Policach u mojego lekarza. Tak, tez na Parkowej :) pierwszy raz miałam z nia doczynienia, ale bardzo przyjemna. Powiem szczerze, ze ja jeszcze nie bardzo myśle o porodzie. Do tej port żyłam od USG do USG chciałam żeby wszystko było Ok. Teraz zacznę myśleć. Jak nie będzie przeciwwskazań to chyba bym chciała naturalnie urodzić. :)

No tak teraz byle do drugiego badania później trzeciego a później to już z górki [emoji6] najważniejsze ze dzidzia zdrowa i pewnie koło 16tc dowiesz się co będzie . U mnie chyba zostaną Zdroje jak nic się nie zmieni to napisze jak wrażenia po . Dużo zdrówka dla was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja tez [emoji6]

Dziekuje dziewczyny :* spokojne to te miesiace nie beda, same wiecie hehe. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie szczesliwy final, innej opcji nie dopuszczam do siebie! ;)

Bedzie szczęśliwy i innej opcji nie ma!
A co do prg to sie nie martw , masz naturalny wiec produkujesz i Ty i leki [emoji6] ja tez odstawiam ale zawsze tydzień dłużej przyjmuje niż lekarz kaze [emoji12]

No i witaj [emoji847]!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczynki zapraszam na kolacje [emoji39]
1513011106-24c151db1e359df7-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ale Ci fajnie, jestes juz prawie w 2. trymestrze :) moj lekarz twierdzi, ze lozysko przejmuje funkcje juz od 10tc ale mysle, ze przy sztucznym cyklu to tak do 12tc trzeba brac. Mialas/masz mdlosci lub jakies inne objawy? Ja ostatnio jeden dzien mam na dugi nie i tak caly czas w stresie. Oby do 12tc to juz moze detektor tetna bedzie dzialal :p

Nie mam właśnie żadnych objawów. Lekko powiększone piersi, lekko bolące i tyle. Wszyscy pytają waśnie o te objawy, a ja nic - aż czasem mi głupio [emoji15]

Hej, jestem już po badaniach. Wszystko Ok. Maluch ma 6 cm. Te przepływy są Ok. Przeziernosc tez. Te wszystkie wskaźniki mam 1: na pareset tysięcy. Bardzo się maluch kręcił, nerwowy był chyba. Za głowę się łapał w jednym momencie wyprostował się jak struna :p za Ok. 10 dni powinny być wyniki z krwi. :)

Super!! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. A jakie badanie z krwi robiłaś? Pappa? Ja ustaliłam z lekarzem, ze będę robić gdyby coś na tym usg coś wyszło nie tak.

Nie mam właśnie żadnych objawów. Lekko powiększone piersi, lekko bolące i tyle. Wszyscy pytają waśnie o te objawy, a ja nic - aż czasem mi głupio [emoji15]

To dla Ciebie lepiej, ze nie doswiadczylas mdlosci :) Ja mam od 5tc razem z wymiotami, chociaz akurat z tego sie ciesze, bo chociaz wiem, ze dzidzia daje znac, ze jest :)

reklama
Super!! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. A jakie badanie z krwi robiłaś? Pappa? Ja ustaliłam z lekarzem, ze będę robić gdyby coś na tym usg coś wyszło nie tak.

Powiem szczerze, ze nie wiem. Z emocji się nie zapytałam. Lekarka powiedziała mi, ze wszystko bardzo ładnie wyglada i nie ma się do czego przyczepić, ale z krwi i tak zrobić bo to daje jakby pewność.

Do góry