Ewunka
Fanka BB :)
A mój parmezan teżJa parmezanu nie sprawdzalam, bo nie lubie, ale mozarella, ktora ja kupuje jest z pasteryzowanego na bank.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój parmezan teżJa parmezanu nie sprawdzalam, bo nie lubie, ale mozarella, ktora ja kupuje jest z pasteryzowanego na bank.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marcelina wczoraj miałam wrażenie że bawi się człgiem ........A moze byc z niepasteryzowanego?
W sumie to nie ma jak pogadac o zarciu w nocy[emoji23][emoji23]
Chociaz u mnie 5.26 teraz... od 4 maluch urzadza impreze w brzuchu[emoji7]
Bylismy wieczorem w kinie i zjadlam popcorn ktory popilam cola eiec chyba mu babelki uderzyly[emoji1]
A ja Ci powiem, jako osoba urodzona w ostatnim dniu grudnia, że nie jest to nic miłego. Zawsze najmłodsza, najmniejsza i pomijana. Urodzin nawet nigdy nie mogłam zrobić jak byłam młodsza. No bo jak? W Sylwestra? Także ja juz bym wolała w styczniu.
A moze byc z niepasteryzowanego?
W sumie to nie ma jak pogadac o zarciu w nocy[emoji23][emoji23]
Chociaz u mnie 5.26 teraz... od 4 maluch urzadza impreze w brzuchu[emoji7]
Bylismy wieczorem w kinie i zjadlam popcorn ktory popilam cola eiec chyba mu babelki uderzyly[emoji1]
Marcelina wczoraj miałam wrażenie że bawi się człgiem ........
Często wsadza pupe lub noge pod prawe zebro Ale wczoraj........ człgiem w mamusie atak
A ja dziewczyny dzisiaj poszalalam[emoji16] zawsze choinkę ubieram na Mikołaja a że mąż wczoraj przywiózł że sklepu i stała taka golusienka to ja dzisiaj ubralam i jak na nią patrzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi [emoji5]️ Ahh jakie w tym roku będą piękne te święta [emoji318][emoji67][emoji68][emoji66][emoji66][emoji300]️[emoji319]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, ja już po badaniu. Wszystko w porządku z bobasem. Mierzy całe 57 mm! Nie chciał za bardzo się dać zmierzyć bo spał, chyba ma to po tatusiu, ale poskakałam trochę i udało się! Zobacz załącznik 830947
No właśnie nie wiem. No nic, będę czekać do następnego badania. Oby maluch pokazał wtedy co trzeba a nie był taki leniwy jak dziś.
C
Cudna! Ja dzisiaj kończę porządki i zaczynam strojenie. A od wczoraj Michael Buble Christmas
A co do roku 2017 to dla mnie dość trudny niestety ale 2018 bedzie najcudowniejsZy !!!!
Piękny bobas [emoji7] Ja miałam tydzień przed prenatalnym wizytę u gin i powiedział ,ze nie da sie zobaczyc płci na prenatalnych powiedziała,ze tak sterczy ,ze wątpliwości nie ma [emoji28] wiec jeszcze troszkę poczekaj a przed wizyta moze cos zjedz, ja byłam po ruskich to normalnie disco miał w brzuchu [emoji847] machał rączkami, prostował nogi [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"