A bierzesz magnez?!To nic ze na plecach nie przejmuj się ja w nocy też czasem wstaje z pleców . W dzień 5 minut i mnie dusi Marcelina coś przygniata...
Dziś mam twardy brzuch cały calutki dzień...cholera .
A dziś leżę cały dzień.... może do odleżyny....
Jak wróci mąż jadę na szpital jak nie przejdzie
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
To nic ze na plecach nie przejmuj się ja w nocy też czasem wstaje z pleców . W dzień 5 minut i mnie dusi Marcelina coś przygniata...
Dziś mam twardy brzuch cały calutki dzień...cholera .
A dziś leżę cały dzień.... może do odleżyny....
Jak wróci mąż jadę na szpital jak nie przejdzie
Nie masz w domu jakiejs nospy czy czegos posobnego?
Marcela rusza sie regularnie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Właśnie przyjechaliśmy z M na wizytę do tego szpitala gdzie mam rodzic i czekamy na położna będzie nas oprowadzać . Spałam tylko godzinę i dwa razy wymiotowałam tak mi się ciągnie ta końcówka w męczarniach ze nie daje rady już psychicznie [emoji24][emoji24]
A te wymioty to od czego?
No nie rozpieszcza Cie ta ciaza musze przyznac...
nieagatka
Mi też ciężko oddychać ale moja dr mówi że to dobrze bo to znaczy, że syncio jeszcze wysoko... Ale w nocy jak się budzę to oczywiscie na plecach... Echhh nie kontroluje tego... Dziś 35+6 tc...
Jak aplikuje luteine to czuję że tam już wszystko takie spulchniale... Jeszcze tydzień i będe spokojna...
Tak chyba takie spulchniale jest wszytsko cala ciaze... tak mi sie wydaje.
A wiecie co jeszcze - obserwujcie twarz, bo zazwyczaj jak porod sie zbliza to sie puchnie na twarzy. Znaczy ja tego nie widzialam, ale mama mi mowila, ze spuchnieta jestem. I jak po fakcie ogladalam zdjecia z dnia porodu to faktycznie - morda opuchnieta nieziemsko [emoji38][emoji38]
Morda opuchnięta a to dobre... Rozbawiłaś mnie... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Tak chyba takie spulchniale jest wszytsko cala ciaze... tak mi sie wydaje.
A wiecie co jeszcze - obserwujcie twarz, bo zazwyczaj jak porod sie zbliza to sie puchnie na twarzy. Znaczy ja tego nie widzialam, ale mama mi mowila, ze spuchnieta jestem. I jak po fakcie ogladalam zdjecia z dnia porodu to faktycznie - morda opuchnieta nieziemsko [emoji38][emoji38]
Spulchniale tak ale teraz bardziej jak wcześniej...
ludek
O Qrde , a ja mam odstawić w 12 tc ...
I co prawda nie mam już wypisane na więcej i się trochę stresuje
Odstawiłam jak miałam 12,5. Jak sie martwisz to po odstawieniu za kilka dni sprawdź jaki masz z krwi i będziesz spokojniejsza
ludek
Skończyłam 18tc i pewna co do odczuwania ruchów malucha nie jestem. Niby czasem coś mnie połaskocze ale nie wiem czy to właśnie TO!
Też tak miałam i nadal mam jeszcze delikatnie, jakby ktoś pukał z wewnątrz także spokojnie - rozkręci się
Mnie caly czas bolal raz mocniej raz delikatniej i pobolewa do tej pory zwlaszcza jak klade się spac.Dziewczyny czy wy tez tak miałyście, ze raz was biust bolał bardzo a raz wcale?
Ropuszka666
A te wymioty to od czego?
No nie rozpieszcza Cie ta ciaza musze przyznac...
Od zgagi i mój refluks dostał teraz jakieś kumulacji i cały czas ulewa mi się żółć . No niestety z ciążą to nie ma reguły . Moja Mama z chłopakami jeździła na rowerze prawie do końca i czuła się extra a ze mną to po ścianach chodziła i 9 miesięcy wymiotowała . U mnie wyglada na to ze moja córka trzyma tradycje rodzinną[emoji12][emoji12]
reklama
Pixie_Dixie
Od zgagi i mój refluks dostał teraz jakieś kumulacji i cały czas ulewa mi się żółć . No niestety z ciążą to nie ma reguły . Moja Mama z chłopakami jeździła na rowerze prawie do końca i czuła się extra a ze mną to po ścianach chodziła i 9 miesięcy wymiotowała . U mnie wyglada na to ze moja córka trzyma tradycje rodzinną[emoji12][emoji12]
I w takich sytuacjach przypomina mi sie ciąża np Lewandowskiej która twierdz,ze chcieć to móc....ciekawe jaki poradnik by napisała gdyby miała takie problemy w ciazy... [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"