reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja kiedyś miałam taką ochotę na coca cole, że aż śniła mi się po nocach :D Przed ciążą owszem piłam, ale nie za często, więc nie wiem dlaczego tak mnie wzięło na cole. Zabroniłam mężowi przynosić do domu :p A gdy czasami pytam męża co jadł w pracy odpowiada - nie chcesz wiedzieć :D

reklama
To owoce morza można jeść?
Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).

Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).
A majonez i lody z jakiego powodu?

Majonez domowy czy lody domowe - zgoda, bo surowe jajko czy niepasteryzowane mleko. Ale te ze sklepu sa bezpieczne.
A czemu wg Ciebie nalezy uwazac na owoce morza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja kiedyś miałam taką ochotę na coca cole, że aż śniła mi się po nocach :D Przed ciążą owszem piłam, ale nie za często, więc nie wiem dlaczego tak mnie wzięło na cole. Zabroniłam mężowi przynosić do domu :p A gdy czasami pytam męża co jadł w pracy odpowiada - nie chcesz wiedzieć :D

Ja mialam tak z fanta mimo, ze na codzien nie pije. Moja gin powiedziala, ze jak mam wielka ochote to raz na jakis czas moge, byle nie za duzo.

Miete poje cala ciaze. W sklepach jest mieta pieprzowa. Nie wolno miety polnej

Majonez domowy czy lody domowe - zgoda, bo surowe jajko czy niepasteryzowane mleko. Ale te ze sklepu sa bezpieczne.
A czemu wg Ciebie nalezy uwazac na owoce morza?

No właśnie napisałam, że nie wiem jak jest z tymi owocami morza. Czytałam, że niby nie można, ale nie wiem dlaczego. Nie pytałam o to lekarza.

reklama
Do góry