reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja kiedyś miałam taką ochotę na coca cole, że aż śniła mi się po nocach :D Przed ciążą owszem piłam, ale nie za często, więc nie wiem dlaczego tak mnie wzięło na cole. Zabroniłam mężowi przynosić do domu :p A gdy czasami pytam męża co jadł w pracy odpowiada - nie chcesz wiedzieć :D

reklama
To owoce morza można jeść?
Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).

Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).
A majonez i lody z jakiego powodu?

Majonez domowy czy lody domowe - zgoda, bo surowe jajko czy niepasteryzowane mleko. Ale te ze sklepu sa bezpieczne.
A czemu wg Ciebie nalezy uwazac na owoce morza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja kiedyś miałam taką ochotę na coca cole, że aż śniła mi się po nocach :D Przed ciążą owszem piłam, ale nie za często, więc nie wiem dlaczego tak mnie wzięło na cole. Zabroniłam mężowi przynosić do domu :p A gdy czasami pytam męża co jadł w pracy odpowiada - nie chcesz wiedzieć :D

Ja mialam tak z fanta mimo, ze na codzien nie pije. Moja gin powiedziala, ze jak mam wielka ochote to raz na jakis czas moge, byle nie za duzo.

Miete poje cala ciaze. W sklepach jest mieta pieprzowa. Nie wolno miety polnej

Majonez domowy czy lody domowe - zgoda, bo surowe jajko czy niepasteryzowane mleko. Ale te ze sklepu sa bezpieczne.
A czemu wg Ciebie nalezy uwazac na owoce morza?

No właśnie napisałam, że nie wiem jak jest z tymi owocami morza. Czytałam, że niby nie można, ale nie wiem dlaczego. Nie pytałam o to lekarza.

reklama
Do góry