reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No właśnie napisałam, że nie wiem jak jest z tymi owocami morza. Czytałam, że niby nie można, ale nie wiem dlaczego. Nie pytałam o to lekarza.

Wierz mi, ze mozna jesc bez zadnych obaw. Byleby tylko byly dobrze przygotowane, a ze w PL kupuje sie je glownie mrozone to juz wogole nie ma obaw.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wierz mi, ze mozna jesc bez zadnych obaw. Byleby tylko byly dobrze przygotowane, a ze w PL kupuje sie je glownie mrozone to juz wogole nie ma obaw.

No bo wiadomo w internecie można znaleźć różne głupoty. Jak mam jakieś wątpliwości, to pytam dla pewności lekarza. O owoce morza nie pytałam, bo nawet przed ciążą za często nie jadłam i to nie wszystkie. Co najwyżej krewetki, kalmary i próbowałam od męża zupy z owoców morza. I to takie moje doświadczenie z owocami morza, czyli praktycznie żadne :p

Pychotka byla
1511642759-9bd4c5e4adf5dbc3-aaaaaa.jpeg
1511642766-43fad83b183b826d-aaaaaa.jpeg
1511642773-6ebf447d6eb3dfb7-aaaaaa.jpeg

reklama
Macie jakiś fajny sposób na przyrządzenie krewetek mrożonych bo nigdy nie robiłam?
Ja najbardziej lubię w chrupiącej panierce, którą kupuję w sklepie azjatyckim plus sos chilli (coś jak tao tao tylko kupiony w tym sklepie azjatyckim). Mój mąż robił też smażone z bodajże pietruszką, winem i chyba czosnkiem. No ale jak pisałam wcześniej nie jestem specjalistka w tym temacie ;) Pewnie inne dziewczyny mają lepsze przepisy.

Do góry