reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie :) kochane pomóżcie - w jakiej dawcę i do którego tc brałyscie estrofem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam brać do 10+0, ale będąc u innego lekarza po receptę powiedział, że on zaleca odstawiać zaraz po pozytywnej becie. Brałam 3x1 ale stopniowo zmniejszałam dawkę i skończyłam łykać cos kolo 8 tyg.

reklama
No właśnie - ja jestem teraz w 8tc4d i cały czas biore 3x1 - tak mi kazano do 70 dpt .... to nie za duzo? Martwie się ...

No właśnie - ja jestem teraz w 8tc4d i cały czas biore 3x1 - tak mi kazano do 70 dpt .... to nie za duzo? Martwie się ...

Kazda z nas ma inne wskazania, bo inne moga byc przyczyny dla ktorych bierzemy konkretne leki. Jedne z nas profilaktycznie, inne ze wzgledu na konkretna przypadlosc. Jesli lekarz, ktory robil ivf zalecil 70dni, to moze tak trzeba. Ewentualnie mozesz zapytac czy to nie dlugo. Ale 70 dni to ok 12 tc, wiec wydaje sie ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kazda z nas ma inne wskazania, bo inne moga byc przyczyny dla ktorych bierzemy konkretne leki. Jedne z nas profilaktycznie, inne ze wzgledu na konkretna przypadlosc. Jesli lekarz, ktory robil ivf zalecil 70dni, to moze tak trzeba. Ewentualnie mozesz zapytac czy to nie dlugo. Ale 70 dni to ok 12 tc, wiec wydaje sie ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz mówił, że estrofem działa tylko na endometrium. Więc skoro zarodek się zagnieździł to znaczy, że jest ok i można go odstawiać. Nie znam innego powodu stosowania tego leku. Na pewno nie szkodzi, więc skoro masz go brać tak długo to łykaj.

reklama
Cześć dziewczyny, chyba przyszedł czas i na mnie aby tu dołączyć :) większość dziewczyn kojarzę z wątku „kto po in vitro?”;) w tym momencie jestem w 10+4 tc. W czwartek byłam u lekarza maluszek rozwija się prawidłowo. Na 11.12 mam ustalone badania prenatalne.

Hej;))

Jak Sie czujesz? Ja brak sil czasem mdlosci
Zaraz na zakupy uffff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry