reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczyny, chyba przyszedł czas i na mnie aby tu dołączyć :) większość dziewczyn kojarzę z wątku „kto po in vitro?”;) w tym momencie jestem w 10+4 tc. W czwartek byłam u lekarza maluszek rozwija się prawidłowo. Na 11.12 mam ustalone badania prenatalne.
Bedziesz miala prenatalne jak mnie beda ciac ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;))

Jak Sie czujesz? Ja brak sil czasem mdlosci
Zaraz na zakupy uffff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo różnie. Mam mdłości, wymiotuje po pomidorach i mleku. Odrzuca mnie od mięsa i słodyczy. Z apetytem tez raczej kiepsko. jem, ponieważ wiem, ze muszę. Ale od kilku dni tak od 3-4 zaczęłam się budzić po 3 nad ranem i jestem głodna tak, ze chce mi się wymiotować wiec podjadam 4-5 biszkoptów i idę spac dalej :)

Pamietam jak dołączyłam na drugi wątek i bylas chyba w 4 lub 5 miesiącu a tu juz Zywia będzie z Tobą :)
Ciesze sie i boje sie :)
Ja juz mie nadarzam za ivfowym watkiem niestety. Za duzo sie dzieje. Remonty, wybierania, wyprawki, trovhe strach orzed tym co dalej ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo różnie. Mam mdłości, wymiotuje po pomidorach i mleku. Odrzuca mnie od mięsa i słodyczy. Z apetytem tez raczej kiepsko. jem, ponieważ wiem, ze muszę. Ale od kilku dni tak od 3-4 zaczęłam się budzić po 3 nad ranem i jestem głodna tak, ze chce mi się wymiotować wiec podjadam 4-5 biszkoptów i idę spac dalej :)

Z nabialu moze jedz ser bialy jogurty ....
tera. Cie kojarze;)), jak pisalam Ja dodaje nesquick waniliowy bo mleko nie przejdzie u mnie tez

Na slodyczy nie moge patrzec tylko pomidor cebula ser bialy szynka Jezxxe ujdzie . Z mies tylko kurczak jem I mielone ewentualnie czasem , nie lubie steakow i nigdy nie jadlam;)

Z nabialu moze jedz ser bialy jogurty ....
tera. Cie kojarze;)), jak pisalam Ja dodaje nesquick waniliowy bo mleko nie przejdzie u mnie tez

Na slodyczy nie moge patrzec tylko pomidor cebula ser bialy szynka Jezxxe ujdzie . Z mies tylko kurczak jem I mielone ewentualnie czasem , nie lubie steakow i nigdy nie jadlam;)

Jogurty tez mi nie wchodzą, jedynie jeszcze jako tako kefiry ;) lekarz mi powiedział, ze mam się nie przejmować bo nadrobię w 2 trymestrze :) jem dużo warzyw i owoców. Zupy pochłaniam wszystkie. Najlepiej mi wchodzą. Ryby tez mogę jeść i bardzo mi smakują :) ser żółty i feta tez zjadam

reklama
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie. Wczoraj rano nieznacznie zapalamilam. Koło jasno brązowy. Zaznaczę, ze dzień wcześniej byłam u lekarza i miałam usg dopochwowe oraz pierwszy raz spróbowaliśmy z mężem współżyć od dnia punkcji. Czy to może być podrażnienie szyjki macicy. Nie towarzyszy mi żaden ból.

Do góry