reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powinni liczyc od dnia punkcji i do tego dodac 14dni. To wg nich powinna byc umowna data ostatniego okresu i z niej powinno sie liczyc termin porodu. Jako, ze dzien zaplodnienia jest znany dokladnie to po zadnym usg ta data porodu nie powinna ulegac zmianie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja miałam KET, liczę dzień transferu plus 14 plus zarodek, to chyba tez dobrze?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Hej!
Ktoś mnie tu jeszcze pamięta ?
Od dluugiegooo czasu nie wchodziłam na forum w ogóle. Sama nie wiem dlaczego tak , Może źle wieść stąd mnie przybily , na dodatek wyjechałam też wtedy na wakacje i jakoś tak wyszło.
Widzę , ze z kalendarza mnie nie wymazalyscie , a byla m pewna , że już mnie tam.nie bedzie.
Ja ciągle w dwupaku. Jeśli nic się nie wydarzy ma dniach to w poniedziałek 27. Jadę na umowiona cesarke. Od 16tc wszyscy na każdym usg potwierdzają chlopaka, więc nie spodziewam się niespodzianki :) tylko modlę sie, trzymam kciuki i co tam.jeszcze można , żeby wszystko było z nim ok...

Gratuluję dzieciaczkow już nagrodzonych, życzę im duuzoo zdrowka.
Gratuluję też pięknych brzuszków i bardzo się cieszę , że niektorym z Wam ten kolejny raz okazał się szczesliwym... I oby tak zostało do konca.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętamy [emoji4] trzymam kciuki za szczesliwe rozwiązanie [emoji4][emoji110]

To super! Gratulacje i moc buziaków [emoji8][emoji8][emoji8]

No właśnie tego sie obawiałam,ze nie bedzie obniżał, ale moze faktycznie na większe brzuchy, bo dziewczyny zachwalają...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Mąż zamowil mi ten po bokach zapinany jutro odbieram to go przetestuje. Tez sie zastanawialam nad tym między nogami zapinanym ale zrezygnowalam bo ja niska i jeżdżę z poduszka i chyba bym go nie zapiela.

reklama
Do góry