No właśnie przy drugiej u mnie 12+4Ahh ok za szybko odpisalam , dreams pisze ze przy drugiej ..
Pierwsze ciaze superowe niewiesz co cie czeka co Sue dzieje , mnie mimo ze kluje wiem ze to dobrze , nie boli tez ok )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja mialam 2 to
Ja mialam 2 torby podrozne. Jedna na kolkach. Jedna moja druga majkiJa się w torbę nie zmieszczę chyba że we dwie i na bank będę pakowała walizkę [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka a jak zaszlas? naturalnie czy mialas mrozaczki? ile odczekalas od porodu (sn czy cc)?Ktory masz Tydz? Ja 8+3 to do 15 troszke .... Ale jestem cierpliwa..
Tez bym chciala drugie i nie wiem kiedy dzialac (ja mam mrozaczki)
jasani
Ok, teraz rzadko jeżdżę, ale przetestować je muszę.O widzisz, to przetestuj je jeszcze i daj znac [emoji6] w piatek mam wyjazd i przydałyby mi sie juz [emoji848]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
jasani
Z tego co się orientuję to jakoś po 22 tc. U mnie dopiero od 28 tc.Dziewczyny od którego tygodnia ciąży można chodzić do szkoły rodzenia?
Dziewczyny od którego tygodnia ciąży można chodzić do szkoły rodzenia?
U mnie można bylo przyjść od 30 tc - szkoła rodzenia darmowa przy szpitalu. Myślę że jak zapłacisz i pójdziesz do jakiejś prywatnej szkoły to można szybciej
Agnieś191
Ja zaczynam w 22tyg. Jest to na nfz. Juz sie zapisalam i odpowiedz ze zapraszaja 02.01.2018 na pierwsze spotkanie.Dziewczyny od którego tygodnia ciąży można chodzić do szkoły rodzenia?
reklama
adunnnia90
Ja też mam właśnie tak spakowaneJa mialam 2 to
Ja mialam 2 torby podrozne. Jedna na kolkach. Jedna moja druga majki
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom