reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja patrzyłam na allegro i skłaniam się ku insafe. Jakoś te paski i klamerki przy besafe mnie nie przekonują

Kurczę ale przejrzałam te rożne firmy i jakos żaden mnie nie przekonuje.... i tak pas jest pod brzuchem i tak go dotyka, ten co piszesz jakis fajniejszy ale czy on jest wygodny? Takie cos pomiędzy nogami i to zakładanie na siedzenie [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kurczę ale przejrzałam te rożne firmy i jakos żaden mnie nie przekonuje.... i tak pas jest pod brzuchem i tak go dotyka, ten co piszesz jakis fajniejszy ale czy on jest wygodny? Takie cos pomiędzy nogami i to zakładanie na siedzenie [emoji58]

Mój nie dotyka brzuszka tylko uda. Może na zdjęciu tak wygląda, ale w rzeczywistości pas opiera się na udach/biodrach.

Tutaj jest ok?

1511166952-1dda0788c8a461ef-aaaaaa.jpeg

Ja tez je wczoraj przegladalam i sklaniam sie ku temu po bokach niz miedzy nogami szczegolnie ze nie chodze w spodniach tylko sukienkach albo tunikach to wygodniej po bokach

reklama
Tutaj jest ok?

1511166952-1dda0788c8a461ef-aaaaaa.jpeg

Taki właśnie mam. Wiem, że na zdjęciu wygląda tak jakby dotykał brzuszka i też przed zamówieniem miałam wątpliwości. Poczytałam opinie w internecie i każdy pisał, że jest pod brzuszkiem, nie opina itp. Zamówiłam i jestem zadowolona. Nie wiem może jeśli osoba jest grubsza może być mniej wygodny, ale nie znalazłam opinii na ten temat. A oceny ma bardzo pozytywne i chyba to najpopularniejszy adapter dostępny na rynku.

Do góry