Ewunka
Fanka BB :)
Też kupiłam tylko 2 bo mówię przecież będzie gruba ha ha ha ale jutro idę kupić 1O kurczę a ja kupiłam 600 szt. - 2 i one są od 3-6 kg Mały ma już 3200 to znaczy że za duże kupiłam? Może dokupie 100 szt. - 1 ???
0 nie kupuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też kupiłam tylko 2 bo mówię przecież będzie gruba ha ha ha ale jutro idę kupić 1O kurczę a ja kupiłam 600 szt. - 2 i one są od 3-6 kg Mały ma już 3200 to znaczy że za duże kupiłam? Może dokupie 100 szt. - 1 ???
O kurczę a ja kupiłam 600 szt. - 2 i one są od 3-6 kg Mały ma już 3200 to znaczy że za duże kupiłam? Może dokupie 100 szt. - 1 ???
Jasny gwint a ja mówię gdzie jest pampers ha ha ha ha 300 chciałam napisać więc nie wiem czemu napisało się 100
A amazonie można znaleźć pampers więc mówię jasny gwint chce pampers ach te baby w ciąży
Kupiłam dodoty nr 2 300 szt mówię na miesiąc starczy .
To teraz idę po 300 szt nr 1
Dzięki
Słuchajcie laski zmierzyłam temp i mam 37 st a ogólnie nic mi nie dolega czy myślicie że to od luteiny bo wiem że w 1 trymestrze może być taka temp ale w 3?!? Kurde i już schiz
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
W pierwszym trymestrze to normalne kochana bo progesteron... A w trzecim zawsze miałam 36,6 a teraz tydzień temu mierzyłam ostatnio a teraz biorę luteine od tygodniaNie biore luteiny a mam 37.2
Wszystko ok )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słuchajcie laski zmierzyłam temp i mam 37 st a ogólnie nic mi nie dolega czy myślicie że to od luteiny bo wiem że w 1 trymestrze może być taka temp ale w 3?!? Kurde i już schiz
W pierwszym trymestrze to normalne kochana bo progesteron... A w trzecim zawsze miałam 36,6 a teraz tydzień temu mierzyłam ostatnio a teraz biorę luteine od tygodnia
A gdzie zamawiasz?!Jutro zamówię w necie jedyneczki- kurczę dobrze że jesteście bo ja bym z 2 pojechała do szpitala