reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczęta słyszałyście moze cos o detektorze tetna miniland sweat beat? Jest nowy i nie znalazłam żadnych opinii na jego temat a miałabym go za punkty z Empiku i tak sie zastanawiam czy ryzykować czy kupić angelsound sprawdzony....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam angelsounds za 27euro z ebay i dziala super o tamtym nie slyszalam wiec nie pomoge

reklama
Dziewczęta słyszałyście moze cos o detektorze tetna miniland sweat beat? Jest nowy i nie znalazłam żadnych opinii na jego temat a miałabym go za punkty z Empiku i tak sie zastanawiam czy ryzykować czy kupić angelsound sprawdzony....

Znalazlam dobre opinie ale w jez wloskim ma temst miniland
Monitor oddechu mam
Z angel , dekodera nie mialam Ale tobie niewiem co doradzic ... [emoji16];)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazlam dobre opinie ale w jez wloskim ma temst miniland
Monitor oddechu mam
Z angel , dekodera nie mialam Ale tobie niewiem co doradzic ... [emoji16];)

Ten miniland ma tez w opcje ze wykrywa tętno od 16 tc [emoji58] jest opcja wypożyczenia na miesiąc za 99zl [emoji58] za 300 można kupić, wiec srednio sie to opłaca.
Piszą, ze wykrywa bez problemu?od którego tygodnia?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

I gdzie je kupiłaś w Madrycie tego nie ma......
Na amazonie muszę kupić .
A jaki rozmiar ?
Kupiłam już dodoty bo były w promocji :laugh2:3za 2 są od 4 do 8 kg i jakieś inne od 3 do 5 kg ....
No i te pampersy chce na amazonie kupić tylko nie wiem jaki rozmiar i ile 100 szt starcza na miesiąc ? No i za miesiąc już większy rozmiar czy jak :laugh2:
Mi dziewczyny mówiły że paczka 88szt to maks na tydzień starczy [emoji23]

---31tc---

Ja go nie mam i niestety nic nie pomoge bo nie slyszalam...

Mój szpital podobno zapewnia wszystko dodota pieluchy chusteczki do tego maści i inne cuda też . Dostałam kartkę co mam przynieść do szpitala i jest tam nic ha ha ha
Znaczy wypisują co dają to są nawet majtki jednorazowe dla mnie ....
Można przynieść jeśli ktoś sobie nie życzy szpitalnych .....
Nawet na ta rozkładana sofe co jest dla męża jest pościel
Proszę przynieść biustonosz do karmienia i szczoteczka do zębów :)tyle
Można wziąść wszystko jak tam kto ma chęć .
W niektórych regionach hiszpani pampers to pampers a nie dodod ..... co za cudaki.A ja już chciałam paletę z amazona kupować
Zazdroszcze szpitala...

Ten miniland ma tez w opcje ze wykrywa tętno od 16 tc [emoji58] jest opcja wypożyczenia na miesiąc za 99zl [emoji58] za 300 można kupić, wiec srednio sie to opłaca.

12-14 I wygral nawet award w Italy

Osibiscie niewiem
1510478691-6af3366264437dab-aaaaaa.jpeg

Link do: sweetBeat - minilandbaby.com

Przykro mi znalazlam tylko Po it

Link do: sweetBeat - minilandbaby.com
1510479114-af8a47c864cf72ad-aaaaaa.jpeg

Niewiem czy wchodzi ten link

reklama
Do góry