reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pampers Premium Care - maja pasek, ktory pokazuje czy jest siku czy nie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I gdzie je kupiłaś w Madrycie tego nie ma......
Na amazonie muszę kupić .
A jaki rozmiar ?
Kupiłam już dodoty bo były w promocji :laugh2:3za 2 są od 4 do 8 kg i jakieś inne od 3 do 5 kg ....
No i te pampersy chce na amazonie kupić tylko nie wiem jaki rozmiar i ile 100 szt starcza na miesiąc ? No i za miesiąc już większy rozmiar czy jak :laugh2:

I gdzie je kupiłaś w Madrycie tego nie ma......
Na amazonie muszę kupić .
A jaki rozmiar ?
Kupiłam już dodoty bo były w promocji :laugh2:3za 2 są od 4 do 8 kg i jakieś inne od 3 do 5 kg ....
No i te pampersy chce na amazonie kupić tylko nie wiem jaki rozmiar i ile 100 szt starcza na miesiąc ? No i za miesiąc już większy rozmiar czy jak :laugh2:

Ewunka - pampers i dodot to to samo :)
Kupuj na poczatek te, to sa te z paskiem
Ja mialam 1 przez jakis miesiac, potem przeszlam na dwojki.
1510408956-5f5c1d2f345e46f5-aaaaaa.jpeg

100 sztuk na miesiac? Co Ty! Na poczatku to mi po 10-12 dziennie szlo lekko, wiec masakra
[emoji16]
Ja teraz kupuje najtaniej na ulabox. Bebitus tez czesto ma promocje, ale teraz uzywam juz dodot activity.

A ja to teraz sobie myśle,ze bym chciała mamę albo siostrę, żeby nam pomogły, ja sie jeszcze nazmieniam pieluszek [emoji12] No chyba ze hormony zaczną szaleć i i będę lwica i nikomu nie pozwolę podejść [emoji12]a teściowa to w ogóle w grę nie wchodzi Hahah [emoji23] [emoji730]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Oj Ja to naprawde milo wspominam bo nie tylko Ja czekalam na nia 9 mscy Ale rodzina nsjblizsza tez I ten powrot ze szpitala I bliscy w domu na nas czekajacy az lezki byly w oczach , Ja zajmowalam sie corka , mama gotowala , to duza pomoc , Ani razu nie dawala wskazowek jak mam robic ,Po mscu byly odwiedziny calej rodzinki Po kolei Ale mieli hotel wiec ok nie bylo halasu , miala 4 msce to byl
Pierwszy nasz lot molotem i basen i tak leci czas ;))

Ewunka - pampers i dodot to to samo :)
Kupuj na poczatek te, to sa te z paskiem
Ja mialam 1 przez jakis miesiac, potem przeszlam na dwojki.
1510408956-5f5c1d2f345e46f5-aaaaaa.jpeg

100 sztuk na miesiac? Co Ty! Na poczatku to mi po 10-12 dziennie szlo lekko, wiec masakra
[emoji16]
Ja teraz kupuje najtaniej na ulabox. Bebitus tez czesto ma promocje, ale teraz uzywam juz dodot activity.

Jasny gwint a ja mówię gdzie jest pampers ha ha ha ha 300 chciałam napisać więc nie wiem czemu napisało się 100 :laugh2:
A amazonie można znaleźć pampers więc mówię jasny gwint :szok: chce pampers :o ach te baby w ciąży :laugh2:
Kupiłam dodoty nr 2 300 szt ;) mówię na miesiąc starczy .
To teraz idę po 300 szt nr 1 :D
Dzięki

O kurczę a ja kupiłam 600 szt. - 2 i one są od 3-6 kg Mały ma już 3200 to znaczy że za duże kupiłam? Może dokupie 100 szt. - 1 ???

reklama
Do góry