reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie trzeba lezec 12 h Po cc ;), Ja Po godzince scuagalam mleko i zanosilam" siare"
Tam sa specjalne osoby by Sie zajely dzidzi a zapewne jesli ur w 37 ty sama Sie opiekujesz, moja byla w inkubatorze przez 4 dni a potem razem w pokoju nastepne 5 dni i Ja Sie opoekowalam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do sprecuzowania Po porodzie lezalam 4 h I wstawalam a nie godzinke bo to nie mozliwe po narkozie bo nogi jak z waty
Wigole nie mialam fazy hormonow ( placzu)tylko raz jak zobsczylam pod lampami bo miala zoltaczke to taki dziwny widok oczka zamkniete maska brrrr
Tak wiec Po 4 h chodzilam do niej normalnie z jednego oddzialu na drugi , Juliet dasz rade !!;) wkoncu zobaczysz szczescia

My tez tu sami i tez bym chciala wrocic... nie wiem czy chce zeby mama tu na dluzej przyjezdzala. Na pewno 2 pierwsze tygodnie chcemy razem spedzic w trojke. A pozniej zobaczymy co i jak..

W Uk po porodzie przyjrchali tesciowie na dwa msce [emoji12][emoji12], jak ci roku zawsze dluzsza wizyta Ale mAm tak espanialych tesciow ze wiedzialam co robie godzac Sie na wizyte ich Po poridzie
Ludzie bardzo serdeczni, z glowa , ani razu nie podniesli mi adrenaliny, znam ich 13 lat :)) tak to rok ich nie widze moze dlatego dobra relacje miedzy nami
Niestey swych ridzucow JuZ nie mam;/[emoji24]

My jesteśmy sami w uk tzn nie mamy tu rodziny, ostatnio znajoma pytala czy ktoś z pl przylatuje nam pomóc po porodzie i stwierdzilam po minucie, ze temat trzeba samemu ogarnac. Tak chyba najlepiej, to jest nasz czas dla naszej trojki[emoji4]

My tez tu sami i tez bym chciala wrocic... nie wiem czy chce zeby mama tu na dluzej przyjezdzala. Na pewno 2 pierwsze tygodnie chcemy razem spedzic w trojke. A pozniej zobaczymy co i jak..

My tez jestesmy sami. Po 2tyg przylecieli rodzice poznac wnuczke. Byli tydzien, duzo pomagali, ale glownie sie nia cieszyli. A pozniej znow zostalismy sami. I teraz tez bardziej niz kiedykolwiek mysle o powrocie...

My tez jestesmy sami. Po 2tyg przylecieli rodzice poznac wnuczke. Byli tydzien, duzo pomagali, ale glownie sie nia cieszyli. A pozniej znow zostalismy sami. I teraz tez bardziej niz kiedykolwiek mysle o powrocie...

Ja tez tu nie chce byc. Boje sie zderzenia z polska rzeczywistoscia bo jednak czlowiek sie przyzwyczail do czegos innego ale mi brakuje rodziny i nawet pogody. Zima jechac na narty, latem nad wode... a u mnie ani sniegu ani nic. Mieszkam nad samym morzem i raz przez 10 lat sie odwazylam zanurzyc! Bo lodowata woda mimo ze coraz cieplejsze lata sa. Nawet w sklepach to w polsce 10 razy wiekszy wybor.. ta irlandia jest tak zacofana ze czasem trudno uwierzyc..

Ja tez tu nie chce byc. Boje sie zderzenia z polska rzeczywistoscia bo jednak czlowiek sie przyzwyczail do czegos innego ale mi brakuje rodziny i nawet pogody. Zima jechac na narty, latem nad wode... a u mnie ani sniegu ani nic. Mieszkam nad samym morzem i raz przez 10 lat sie odwazylam zanurzyc! Bo lodowata woda mimo ze coraz cieplejsze lata sa. Nawet w sklepach to w polsce 10 razy wiekszy wybor.. ta irlandia jest tak zacofana ze czasem trudno uwierzyc..

A myslicie o powrocie ?

To masz tak jak ja.... Ja słyszę te wszystkie wtracania to ciśnienie 220...[emoji53] Ja już zapowiedziałam że w szpitalu chce tylko męża żadnej mamy czy teściowej.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda też tak mówiłam, że tylko mąż i nikt więcej, ale niestety u mnie musiała jeszcze mama przyjeżdżać, bo była taka potrzeba

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry