reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Brzuch mi się stawia, twardnieje po tej wizycie i jeździe w korkach... A teraz latam ciągle do ubikacji... Dziś zamówiłam już wszystko co mi potrzebne i w weekend spakuje chyba torbę do szpitala...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dużo pij
Nie jedz pikantnego
Szlaban na sex
Lezakujemy
I będzie dobrze

reklama
To ja też chcę jeszcze 3-4 tygodnie....

Bedzue dobrze , przebijezz moj 35;))bo nikt ci nie mowi ze masz zagrozona ciaze!, lez duzo i mysli pozytywnie

Dodam farta ze u fotografa na sesji bylismy 5 dni przed porodem ;)) takie szczescie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzue dobrze , przebijezz moj 35;))bo nikt ci nie mowi ze masz zagrozona ciaze!, lez duzo i mysli pozytywnie

Dodam farta ze u fotografa na sesji bylismy 5 dni przed porodem ;)) takie szczescie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to fart... Teraz za to będzie wam wynagrodzone cudowna ciążą!!!
A mi lekarka powiedziała że mam spore ryzyko porodu przedwczesnego. A tak z innej beczki to wiecie co?!?! Chyba Kacperos przekręcił się główka do dołu bo kopniaki czuję pod żebrami... Rano jeszcze był nogami do dołu a teraz serio czuję że jest inaczej....

Dziewczyny a ja chyba jednak jutro zrobie wycieczke do szpitala. Dziwnie ten brzuch czuje. Tak innaczej niz przedtem i jeszcze kilka razy dzis mialam te klucia jakby ktos igly wbijal...
Pewno mi powiedza ze jestem przewrazliwiona[emoji38]
Pewnie kredko jedz. I co z tego ze tak powiedza...przejmujesz sie??? Najwazniejsze jest zdrowie twojego dziecka...

reklama
Do góry