reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jestem w 19 tyg i ja nie czuję jako tako ruchów Dziecka. Wydawało mi się że Wcześniej Czułam kilka razy ale nie wiem do końca czy to było to. Bardziej czuje wypuklosci na brzuchu niż jakieś ruchy. Czy to możliwe ze dzidziuś tyle śpi? Albo że nie czuję przez to lozysko? A może czuje a nie wiem?

Dziewczyny jestem w 19 tyg i ja nie czuję jako tako ruchów Dziecka. Wydawało mi się że Wcześniej Czułam kilka razy ale nie wiem do końca czy to było to. Bardziej czuje wypuklosci na brzuchu niż jakieś ruchy. Czy to możliwe ze dzidziuś tyle śpi? Albo że nie czuję przez to lozysko? A może czuje a nie wiem?
Jeśli masz łożysko na przedniej ścianie to słabo czuć ruchy. Powinnas czuc ruchy najpóźniej do 22tc. Ja w 19tc dopiero zaczynałam czuć ruchy i to było np w jednej godzinie dziennie. Jeśli usg wychodzi dobrze to myślę ze nie ma powodu do zmartwień[emoji5]

---31tc---

Ja zaczęłam czuć po 21 tc i to też nie były ruchy regularne także spokojnie każda z nas inaczej czuje. Też się martwiłam bo dziewczyny pisały że czują a ja nic ale teraz dzieciaczki nadrabiaja i tak pewnie będzie u Ciebie [emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczęłam czuć po 21 tc i to też nie były ruchy regularne także spokojnie każda z nas inaczej czuje. Też się martwiłam bo dziewczyny pisały że czują a ja nic ale teraz dzieciaczki nadrabiaja i tak pewnie będzie u Ciebie [emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie!

---31tc---

Ja konkretnie czulam w 22 tc wzwyz jednak pisalas o lozysku przednim tp fakt to uniemozliwia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry