reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja id wczoraj walczę z gardłem ale dzisiaj byłam u lekarza i na szczęście to tylko lekkie wirusowe zapalenie i mam tylko płukac szałwia. Teraz taka pogoda że wszystko można złapać
Dokładnie do du** ;) mam nadzieje ze nie pojdzie dalej ostatnie ponad miesiac temu tez tak sie leczyłam bo rodzinna i tak nic nie dała tylko tantum verde i te priobiotyki na przeziebienie dla kobiet w ciazy i mowila wlasnie o mleku,czosnku,miodzie wiec zaczełam od tego domowe sposoby na przeziebienie i nie szkodliwe

No nie bardzo bo najbliższy szpital z oddziałem położniczym jest 10 km a tam nie ma neonatologii i wysyłają karetka ale nie do Warszawy

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Kurcze pokrecone to ...
czyki karetka nie lepiej im zawiezc matke i niemowle do szpitala gdzue sa razem to dla nich lepi rozdzielic szok czy Ja zle mysle , co im zalezy dowiezc te 20 km dalej

To tez dodaje ci teraz stresy chyba sam fakt korki I 30 km ...mysl pozytywnie tylko
Mnie tez raz wieziono bo tez korki I tez jakos tak mialam odlegosc z tym ze duzy szpital wszysthi razem bylo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogólnie mam okolo 30km do szpitala nigdy o tym nie myślałam teraz się zestresowalam[emoji51]

---31tc---

Najwyxej urodzisz w aucie[emoji12]
Zartuje hahaha
Moja kumpela tak miala wciaz Ja odsylali az wkoncu ta ostatnia droga dom szpital ze rozwarcie bardzi duze i 10 min Po przyjezdzie synek na swiecie

Najwyxej urodzisz w aucie[emoji12]
Zartuje hahaha
Moja kumpela tak miala wciaz Ja odsylali az wkoncu ta ostatnia droga dom szpital ze rozwarcie bardzi duze i 10 min Po przyjezdzie synek na swiecie

Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do cc

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry