meg86
Fanka BB :)
Lepiej być gotowym i bez stresu czekać na ten moment.Muszę serio wszystko poprac i spakować
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Odpoczywaj dużo kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej być gotowym i bez stresu czekać na ten moment.Muszę serio wszystko poprac i spakować
Dokładnie do du** mam nadzieje ze nie pojdzie dalej ostatnie ponad miesiac temu tez tak sie leczyłam bo rodzinna i tak nic nie dała tylko tantum verde i te priobiotyki na przeziebienie dla kobiet w ciazy i mowila wlasnie o mleku,czosnku,miodzie wiec zaczełam od tego domowe sposoby na przeziebienie i nie szkodliweJa id wczoraj walczę z gardłem ale dzisiaj byłam u lekarza i na szczęście to tylko lekkie wirusowe zapalenie i mam tylko płukac szałwia. Teraz taka pogoda że wszystko można złapać
I najgorsze jest to że jakby coś się dzialo muszę jechać do Warszawy... A mam 30 km.. I korki...Lepiej być gotowym i bez stresu czekać na ten moment.
Odpoczywaj dużo kochana
I najgorsze jest to że jakby coś się dzialo muszę jechać do Warszawy... A mam 30 km.. I korki...
No nie bardzo bo najbliższy szpital z oddziałem położniczym jest 10 km a tam nie ma neonatologii i wysyłają karetka ale nie do WarszawyNie mozesz karetka?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nie bardzo bo najbliższy szpital z oddziałem położniczym jest 10 km a tam nie ma neonatologii i wysyłają karetka ale nie do Warszawy
Ja ogólnie mam okolo 30km do szpitala nigdy o tym nie myślałam teraz się zestresowalam[emoji51]
---31tc---
Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do ccNajwyxej urodzisz w aucie[emoji12]
Zartuje hahaha
Moja kumpela tak miala wciaz Ja odsylali az wkoncu ta ostatnia droga dom szpital ze rozwarcie bardzi duze i 10 min Po przyjezdzie synek na swiecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 80km do szpitala... m sie caly czas smieje ze znajac moje szczescie zaczne rodzic w aucieJa ogólnie mam okolo 30km do szpitala nigdy o tym nie myślałam teraz się zestresowalam[emoji51]
---31tc---