reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do cc

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wiem ze łatwo się mówi ale nie możesz się tak wszystkim stresować.
Trzeba wierzyc że będzie wszystko w terminie.
A jeśli zaczniesz rodzić to tylko karetka i gdzie bliżej, wtedy to już trzeba zdać się na nich.
Będzie dobrze :)

Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do cc

To bylo do dreams ;)
Wiem ze cc kochana i nie chce cie denerwowac bo tez zylam na szpilkach jak ty wiec nie bardzo znalam zarty o porodzie bo mnie wkurzaly ....tak zylam od 30 tc , staralam Sie tez myslec tylko dobrze duzo lezalam potem i tak przetrwalalysmy do 35.5 potem w szpitalu 9 dni I domek wiec nie tak zle ze horror

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To bylo do dreams ;)
Wiem ze cc kochana i nie chce cie denerwowac bo tez zylam na szpilkach jak ty wiec nie bardzo znalam zarty o porodzie bo mnie wkurzaly ....tak zylam od 30 tc , staralam Sie tez myslec tylko dobrze duzo lezalam potem i tak przetrwalalysmy do 35.5 potem w szpitalu 9 dni I domek wiec nie tak zle ze horror

Rodziłaś w 35+5 ?!?

Tak ;) tzn cieli mnie , nie robia chyba nigdzie sn w tym tyg , nawet bym nie chciala nigdy , ktg bylo 195 i mialam bole w prawym rogu, okazalo Sie ze lozysko JuZ nie dawalo rady

Ale byłaś w szpitalu!?! W sensie leżałas i zdecydowali tak!? Sorry ale nie pamiętam!

Ale byłaś w szpitalu!?! W sensie leżałas i zdecydowali tak!? Sorry ale nie pamiętam!

Bylam w szpitalu JuZ 3 dni przed porodem bo jaj zwykle krwawilam z tym ze zero boli i ktg piekne jak zawsze 130-160, zrobicie zamkniety to dam video ktg jak lezalam[emoji39][emoji39]i piekna maszynke ktora chcialam ukrasc zawsze[emoji23][emoji23]

No I te 3 dni wszystko ok az nagle bole :/ a mialam jechac do domu.. szybko ktg no i szok za wysokie a bole coraz dotkliwsze , nawet maz niestety nie dojechal na sam poród [emoji24][emoji24]dopiero jak mnie szyli to dali mu corke na rece

Za to teraz bog widzusz dal nam Jezxxe raz szanse na poród wspolny[emoji7][emoji7]

reklama
Bylam w szpitalu JuZ 3 dni przed porodem bo jaj zwykle krwawilam z tym ze zero boli i ktg piekne jak zawsze 130-160, zrobicie zamkniety to dam video ktg jak lezalam[emoji39][emoji39]i piekna maszynke ktora chcialam ukrasc zawsze[emoji23][emoji23]

No I te 3 dni wszystko ok az nagle bole :/ a mialam jechac do domu.. szybko ktg no i szok za wysokie a bole coraz dotkliwsze , nawet maz niestety nie dojechal na sam poród [emoji24][emoji24]dopiero jak mnie szyli to dali mu corke na rece

Za to teraz bog widzusz dal nam Jezxxe raz szanse na poród wspolny[emoji7][emoji7]

To ja też chcę jeszcze 3-4 tygodnie....

Do góry