Weźcie mnie nie stresujcie[emoji16]
---31tc---
---31tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się!!! To ja mam mega korki po drodzeWeźcie mnie nie stresujcie[emoji16]
---31tc---
Hehe a Ty myślisz ze ja nie...mieszkam pod PoznaniemNie stresuj się!!! To ja mam mega korki po drodze
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wiem ze łatwo się mówi ale nie możesz się tak wszystkim stresować.Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do cc
Weź mnie nie denerwuj... Mam nadzieję że nie bo ja na chwile obecna to kwalifikuje się do cc
Rodziłaś w 35+5 ?!?To bylo do dreams
Wiem ze cc kochana i nie chce cie denerwowac bo tez zylam na szpilkach jak ty wiec nie bardzo znalam zarty o porodzie bo mnie wkurzaly ....tak zylam od 30 tc , staralam Sie tez myslec tylko dobrze duzo lezalam potem i tak przetrwalalysmy do 35.5 potem w szpitalu 9 dni I domek wiec nie tak zle ze horror
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rodziłaś w 35+5 ?!?
Ale byłaś w szpitalu!?! W sensie leżałas i zdecydowali tak!? Sorry ale nie pamiętam!Tak tzn cieli mnie , nie robia chyba nigdzie sn w tym tyg , nawet bym nie chciala nigdy , ktg bylo 195 i mialam bole w prawym rogu, okazalo Sie ze lozysko JuZ nie dawalo rady
Ale byłaś w szpitalu!?! W sensie leżałas i zdecydowali tak!? Sorry ale nie pamiętam!
To ja też chcę jeszcze 3-4 tygodnie....Bylam w szpitalu JuZ 3 dni przed porodem bo jaj zwykle krwawilam z tym ze zero boli i ktg piekne jak zawsze 130-160, zrobicie zamkniety to dam video ktg jak lezalam[emoji39][emoji39]i piekna maszynke ktora chcialam ukrasc zawsze[emoji23][emoji23]
No I te 3 dni wszystko ok az nagle bole :/ a mialam jechac do domu.. szybko ktg no i szok za wysokie a bole coraz dotkliwsze , nawet maz niestety nie dojechal na sam poród [emoji24][emoji24]dopiero jak mnie szyli to dali mu corke na rece
Za to teraz bog widzusz dal nam Jezxxe raz szanse na poród wspolny[emoji7][emoji7]