Super ze wszystko dobrze sie skonczylo[emoji4] niech dzieciaczki nabieraja duzo sily by szybciutko wrócić do domku.Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja glukoza tez nie byla najgorsza taki mocno slodki soczek pomaranczowy[emoji4] dobrego wyniku[emoji110]@kredka82 nie wiem dokładnie ile za mną jesteś, ale powiem Ci, że do 22 tc czułam ruchy malca głównie na dole. Teraz chyba zmienił pozycję i uderza już w granicach pępka, a jak się wyciąga to i trochę ponad [emoji14] Nie przejmuj się, dzidzia układa się tak jak jest mu wygodnie.
Aha i byłam dziś na glukozie, cudowny drink! Ostatnie dwa łyki już za bardzo nie wchodziły, ale nie było źle. Nawet powiem, że spodziewałam się gorszego.
Piłam za wasze zdrowie! A co!
meg86
Fanka BB :)
Super gratuluję synkau mnie wszystko ok po wizycie, kolejna wizyta 08.12 i polowkowe 15.12 , jesli to mozliwe prosze o dopisanie mnie do kalendarza. i moje przeczucia sie nie sprawdzily bedzie chlopak . dzyndzel sterczal na pol ekranu cale 9 cm szczescia
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Niee, na ogólnym nie wrzucam fot[emoji6]
---31tc---
Zaloz zamkniety to pojdziemy [emoji3][emoji3][emoji3][emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe to do @Ropuszka666 sprawa Ona tu zarządza[emoji13]Zaloz zamkniety to pojdziemy [emoji3][emoji3][emoji3][emoji39]
---31tc---
Gratuluję Mamuśka[emoji5] [emoji5]Gratuluję synka Niech rośnie zdrowo
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm tez bym tak pomyślał[emoji13] i panikowala, za tydz mam polowkowe to musze tez wypytac gdzie jest łożysko.Dziękuję. Ja sama sobie ubzduralam że jak na przedniej to że przodujace i sama się nastraszylam niepotrzebnie.
adunnnia90
To intuicja Cie nie mylilau mnie wszystko ok po wizycie, kolejna wizyta 08.12 i polowkowe 15.12 , jesli to mozliwe prosze o dopisanie mnie do kalendarza. i moje przeczucia sie nie sprawdzily bedzie chlopak . dzyndzel sterczal na pol ekranu cale 9 cm szczescia
Ropuszka666
Ja nawet w domu nie zarządzam a co dopiero tutaj [emoji12] dziewczyny jak chcecie Ja się dostosuje do wszystkiego [emoji846]
reklama
Ale mu tam dobrze, w koncu u mamusi najlepiej[emoji3]No, a ja liczyłam że przez te wielowodzie szybciej urodzę [emoji12]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom