reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No az sie boje jak ja bede wygladac. No moze wygladac bede uroczo grubiutko[emoji13] ale jak ja bede dźwigać tego arbuza przy wzroscie150 [emoji23]. W sumie to moja waga zatrzymala się od jakis 2tyg to moze ilonki nie pobije rekordu[emoji13]
Tez bym chciala sesje ale w uk nie mam namiarow na kogos fajnego kto by z pomyslem zdjęcia zrobil.
He he mój arbuz jest największy [emoji23]musicie poczekać na swoją kolej [emoji12]a tak a tak serio, to już z chęcią bym urodziła tego klopsika [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam.7kg na plusie juz. Wiec za chwile dobije 100...
Wiem ze po mnie nie widac tego bo.jestem wysoka i w sumie te kg poszly w brzuch a balam sie ze u mnie po calosci pojdzie.
A brzuch mam do Twojego podobny. Bedziemy jak slonice na koniec[emoji23]

Ile masz cm? Ja 184[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No az sie boje jak ja bede wygladac. No moze wygladac bede uroczo grubiutko[emoji13] ale jak ja bede dźwigać tego arbuza przy wzroscie150 [emoji23]. W sumie to moja waga zatrzymala się od jakis 2tyg to moze ilonki nie pobije rekordu[emoji13]
Tez bym chciala sesje ale w uk nie mam namiarow na kogos fajnego kto by z pomyslem zdjęcia zrobil.
Ja mam 155 ale brzuszek jeszcze malutki a już połowa ciąży

Bylabys z Kent to mam super siostry Fotografki , couszki mi daly pomalowaly uczesaly popristu szkoda ze ich tu nie mam:((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam.7kg na plusie juz. Wiec za chwile dobije 100...
Wiem ze po mnie nie widac tego bo.jestem wysoka i w sumie te kg poszly w brzuch a balam sie ze u mnie po calosci pojdzie.
A brzuch mam do Twojego podobny. Bedziemy jak slonice na koniec[emoji23]
Ja mam 8 na plus ale zatrzymalo sie, teraz pewnie przy tej diecie to bede wolniej przybierac. U mnie poszlo po calosci[emoji16]

reklama
Do góry