reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem za zamknietym wtedy dreams pokaze Sie ;))) a i my mozemy dawac wiecej fotek bez obaw
Tutaj kazdy moze nas podgladnac nawet nieznani

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Chodz po schodach - to podobno pomaga na wywolanie, ale tylko podobno [emoji6]
Mi moja gin mowila, ze przy takim masazu szyjki czasami udawalo jej sie obczaic, ze dziecko ma wlosy [emoji33][emoji4] Zazwyczaj na takie info ojcowie, az sobie siadali z wrazenia [emoji16][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mojej kuzynki zadzialalo[emoji3]

Ja chce zobaczyć w końcu tego arbuza [emoji12][emoji12][emoji12]

1510171798-6b557c00778e280f-aaaaaa.jpeg

A to mój arbuzik[emoji7]

1510171798-6b557c00778e280f-aaaaaa.jpeg

A to mój arbuzik[emoji7]

@Ilona 88 chyba będzie zastępstwo za Twojego arbuzika [emoji16][emoji16] evulek jak na pierwsza ciąże to faktycznie masz brzusio . W przyszłym tygodniu mam mieć sesje brzuszkową i dziś się rozryczałam mojemu że gdzie Ja taka słonica do zdjęcia [emoji12][emoji12]

Jej jak ja bym chciala jesc i nie tyc [emoji30] myslalam ze w ciąży bede jadla bez wyrzutów sumienia a tu zakaz slodyczy[emoji30]
Ja mam.7kg na plusie juz. Wiec za chwile dobije 100...
Wiem ze po mnie nie widac tego bo.jestem wysoka i w sumie te kg poszly w brzuch a balam sie ze u mnie po calosci pojdzie.
A brzuch mam do Twojego podobny. Bedziemy jak slonice na koniec[emoji23]

reklama
@Ilona 88 chyba będzie zastępstwo za Twojego arbuzika [emoji16][emoji16] evulek jak na pierwsza ciąże to faktycznie masz brzusio . W przyszłym tygodniu mam mieć sesje brzuszkową i dziś się rozryczałam mojemu że gdzie Ja taka słonica do zdjęcia [emoji12][emoji12]

No az sie boje jak ja bede wygladac. No moze wygladac bede uroczo grubiutko[emoji13] ale jak ja bede dźwigać tego arbuza przy wzroscie150 [emoji23]. W sumie to moja waga zatrzymala się od jakis 2tyg to moze ilonki nie pobije rekordu[emoji13]
Tez bym chciala sesje ale w uk nie mam namiarow na kogos fajnego kto by z pomyslem zdjęcia zrobil.

Do góry