reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilonka ja podziwiam mamusie bliźniaków. To trzeba mieć siłę i poukładany tryb życia. Jasne, że instynkt robi swoje, ale i tak podziwiam.

Avocado :-) wszystkiego najlepszego!!!

Marcysiowa fajowa podusia, ta moja wygląda na mniejszą, jest w rozmiarze 72 cm , dostępna na stronie Poduszka Gniazdko Fiki Miki - Poduszki i kojce do karmienia • Pati i Maks no ale to prezent, ięc nie mam co marudzić ;-)

Misia ta moja vet to pracuje w klinice, gdzie szefem jest również miły dr, lubie chodzić i jak on jest i jak ona, choć jak on jest to z jakiegoś powodu mnie nie kasuje, aż mi głupio, zresztą ona też nie zawsze mnie kasuje, a jak mojej psince groziła operacja a ja wtedy nie za bardzo miałam tyle pieniędzy to nawet oferowali mi że później spłace. Tacy ludzie to poprawiają moją wiarę w człowieka :-)

Sony - ja z taką poduchą przespałam prawie całą ciążę (no dobra 5 miesięcy ;-));-) i u mnie się sprawdziła. Nie narzekałam na bóle kręgosłupa i spałam w miarę dobrze (nie licząc wycieczek do wc i nocnych napadów głodu).
A jeśli chodzi o bliźniaki - to pewnie dopiero za jakiś czas się zacznie - na razie głównie śpią. Więc czas między cycaniem mam dla siebie - tatuś nam bardzo pomaga- gotuje, robi zakupy i generalnie przęjął wszystkie sprawy domowe. Mam dziwne uczucie że maluchy razem z mlekiem pompują ze mnie też energię;-)

Malinuś też nad tym myślałam, ale byłam kiedyś u alergologa i jakieś testy skórne mi robił i nic nie wyszło. Wiem że teraz pyli brzoza i topola.

reklama
Do góry