reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie.
mayyka83 witaj i się rozgość.
Gotadora gratuluje wygranej, też się nad podusią zastanawiałam, ale troszkę droga jest.

Ze mną coraz gorzej. Już nie wiem co mam brać żeby mi przeszło. Kupiłam dziś sobie ten syrop *spam*, któraś chyba o nim pisała, albo o podobnym. Czy to pomaga?? Bo się wykończę. Katar minimalnie lżejszy, ale śluzówka już mnie boli jak diabli. Wczoraj miałam stan podgorączkowy 37,5.

reklama
SonySony zdrówka Ci życzę :tak: oby jak najszybciej przeziębienie minęło.

podusia fajna, ale raczej dla jednego bąbla, więc i tak będę musiała kupić queen size :-D ... Misia no tak ją nazywam - moja weterynarz, bardzo miła kobietka, chodzę do niej z moimi zwierzakami

Sony mi lekarz powiedział że temperatura w ciąży to 38,5. Wcześniej leków nie trzeba brać. Poza tym polecam rutinoscorbin. Na prawde pomaga.

Podusię do karmienia mam taką: Podusia

avocado wszystkiego naj naj........:-D

Sony temperatura w ciąży jest od 38,5 z niższą nic się nie robi...

Mnie od wczoraj tak głowa boli że musiałam wieczorem zapodać paracetamol a i tak noc była średnia, dziś jeszcze boli ale mniej i jakiś smark się w nosie pojawił zastanawiam się czy mnie gdzieś nie przewiało... albo to zatoki... buuuu grzecznie czekam pod kocykiem z herbatką, wodą, soczkiem i pożywną zupą aż mi przejdzie i jutro życzę sobie być zdrową:tak:

Avocado - 100 lat!!!
A ja zaraz ukręcę bitą śmieanę do galaretki. Tylko czekam aż tata jakieś truskawki ze sklepu przywiezie.
Gotadora - my mamy tez taka swoją klinikę. Ale tam jest kilku weterynarzy. Fajnie mieć stałego weterynarza.

Avokado wszystkiego najlepszego, a z tortu duży kawałek poproszę;-)
Ja na temp. nic nie biorę, kuruje się herbatką z miodem i cytryną i sokiem malinowym, teraz kupiłam calcium no i ten syropek, ale to też same naturalne składniki-czosnek. Najgorsze to to, że jak tak brzydko powiem ściągnę sobie gluta z zatok to mam już żółtawo zielonkawy ze starą krwią. No i głos mam troszkę zmieniony.

Adocado - najlepszego !

SonySony - a może jeszcze herbatkę z lipy (ma działanie przeciwgorączkowe)? Piję od wczoraj, gorączki nie mam (dziś 37 stopni), gardło troszkę lepiej ale za to leje mi się z nosa. Siedzę pod kocem i grzeję kości.

reklama
Avokado - sto lat kochana :-) Aleś piękny torcik wyczarowała. mniam

Agapl - po cc dochodzę do siebie. Pierwsze dni w moim przypadku były dośC kiepskie, ale wspomagałam się lekami p/bólowymi i dało radę. Do poniedziałku jest z nami emek. Potem będzie teściowa z pomocą.

Do góry