reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Avocado wszystkiego najlepszego:) !!
Dzisiaj bylam na wizycie u poloznej, slyszalam bicie serduszka Hani, poza tym wszystko w porzadku, przytylam prawie 4 kg w ciagu ostatnich pieciu tyg:) pozdrawiam

reklama
Avocado najlepszego w dniu urodzin!! Zdrowej dzidzi Ci życzę!

Gratuluje udanych wizyt. Ja wizytuję jutro i okaże się czy znowu na zesłanie nie pójdę tzn do szpitala.

Ze spraw codziennych dzisiaj korzystam z pogody i piorę co się da. Na razie mam uprane obicie z fotelików a teraz w pralce siedzą prześcieradełka. Poza tym za zgodą męża tzn powiedział swojej mamie, że dzisiaj ja obiad robię a nie ona, ugotowałam pomidorówkę, która za mną chodzi jeszcze od przed świętami. Ło matko jakie mi dobre wyszło!! Jeden talerz już zjadłam a najlepiej jak bym mogła to bym głowę wsadziła do garnka i jadła prosto z niego!! Teraz walczę ze sobą, żeby nie jeść więcej tylko czekam na męża. A na deser koktajl truskawkowy który już się chłodzi w lodówce.

Sony, ale z alergiami jest tak, że nagle się pojawiają, a może teraz jak jesteś w ciąży masz je własnie na aktualnie pylące drzewa...? A z drugiej strony pogoda jest zdradliwa, raz ciepło raz zimno:)

He3j dziewczeta!
Avocado najlepszego :tak:
Marcysiowa powodzenia jutro! coś często ostatnio wizytujesz :-) dobrze Ci ;-)

Martwi mnie bo dzis prawie wogóle malucha nie czuje, tzn nie takie wyraźne pukniecia jak wczoraj.. śpi tyle czy co?? :zawstydzona/y:
Misia szyjka 5cm to chyba b. dobrze, moja tydzień temu miała 3.7 cm i teraz martwi mnie ze to mało jak na 17 tc!:zawstydzona/y: wciąż coś mnie martwi ...
za to chyba zaraz burza będzie bo czarne chmury nadchodzą i było 23 stopnie jeszcze pół godz temu :szok:!

Aduś ja też miałam szyjkę 37mm aż do 30 tc potem skróciła mi się do 29mm i tak już trzyma się od ponad 4 tygodni... lekarz mi już teraz mówi że na moim etapie jak jest powyżej 20mm jest ok.
Co do ruchów to ja w twoim tygodniu w ogóle nie czułam ( zaczęło się w 19 tc) a potem to nawet w 22 tc zdarzały mi się po 2 lub 3 dni totalnej ciszy...... za to teraz cisza to max 3-4 godz:-D

Dorex jak dobrze posluchac starszej stażem koleżanki :-D uspokoilas mnie... myslalam pozatym ze jak sie ruchy zaczna to czuc je wyraznie codziennie:szok:

reklama
Aduś często wizytuje dlatego, że grozi mi przedwczesny poród. Także nie wiem czy jest do końca czego zazdrościć...

Madzialenak ale mi smaka na grill zrobiłaś! Ja całą zimę czekam na grill i mam zamiar do majówki wytrwać i wtedy się najeść.

Do góry