reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Witaj Mayyka, gratulacje
Misia - serdeczne gratulacje. Super, że otrzymałaś dziś pozytywne informacje - i już tak do końca ciąży :-)
Malinuś - gratuluję i witaj! Kłucia, ciągnięcia i różnego rodzaju inne podolewania i u mnie były na początku. "Końskie" dawki leków na początku to norma. Z czasem będziesz powoli odstawiać jeden po drugim - ale wszystko pod kontrolą lekarza.
Mayyka - Tobie także gratuluję!
Super czytać, że każdego miesiąca udaje się kilku dziewczynom. Przypomina mi się jak ja czekałam te straaaaaasznie długie 2 tygodnie.
Lilonka - piękne !!!!! O rany - aż zazdroszczę, że już masz bąble i zaczynacie odkrywać razem świat poza brzuszkiem. Super, że karmienie się udaje.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego - zdrowia i dla rodziców duuuuuzo satysfakcji z każdego dnia :-) Ściskam mocno!
Malinuś - gratuluję i witaj! Kłucia, ciągnięcia i różnego rodzaju inne podolewania i u mnie były na początku. "Końskie" dawki leków na początku to norma. Z czasem będziesz powoli odstawiać jeden po drugim - ale wszystko pod kontrolą lekarza.
Mayyka - Tobie także gratuluję!
Super czytać, że każdego miesiąca udaje się kilku dziewczynom. Przypomina mi się jak ja czekałam te straaaaaasznie długie 2 tygodnie.
Lilonka - piękne !!!!! O rany - aż zazdroszczę, że już masz bąble i zaczynacie odkrywać razem świat poza brzuszkiem. Super, że karmienie się udaje.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego - zdrowia i dla rodziców duuuuuzo satysfakcji z każdego dnia :-) Ściskam mocno!
Aduś16
Fanka BB :)
Lilonka no wreszcie :-) ale widok przesłodka parka!
Misia gratuluje
Kate dobrze Ci az 4 tygodnie w PL
Madzielanek najważniejsze ze czuć ruchy, łatwiej wtedy wyczekać do usg :-)
Ja dziś wyjątkowo dzień bez kłuć, jakieś delikatne pojedyncze, wyjątkowo dobre samopoczucie :-) i dziś od samego rana czuje Maksia takie puknięcia od środka, az sie sama do siebie smialam dziś w pracy biurku :-) Uspokoil sie na jakies 3 godz i na wieczór znów zaczął ... bezcenne uczucie łatwiej bedzie wytrwac 9 dni do USG
Dziewczyny w ktorym tyg to połówkowe ma być ? 20 czy 22 ?
A czy słyszalyscie coś ze nie mozna ananasów jesc w ciązy czy to bzdura? bo cos mi sie o uszy obilo a kupialm i nie wiem czy otwierac
Misia gratuluje
Kate dobrze Ci az 4 tygodnie w PL
Madzielanek najważniejsze ze czuć ruchy, łatwiej wtedy wyczekać do usg :-)
Ja dziś wyjątkowo dzień bez kłuć, jakieś delikatne pojedyncze, wyjątkowo dobre samopoczucie :-) i dziś od samego rana czuje Maksia takie puknięcia od środka, az sie sama do siebie smialam dziś w pracy biurku :-) Uspokoil sie na jakies 3 godz i na wieczór znów zaczął ... bezcenne uczucie łatwiej bedzie wytrwac 9 dni do USG
Dziewczyny w ktorym tyg to połówkowe ma być ? 20 czy 22 ?
A czy słyszalyscie coś ze nie mozna ananasów jesc w ciązy czy to bzdura? bo cos mi sie o uszy obilo a kupialm i nie wiem czy otwierac
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś fajnie, że już czujesz synka :-) Co do ananasów to ja ostatnio zjadłam zawartość całej puszki w 2 dni. Aby zaszkodziły musiałabyś jeść je codziennie w dużych ilościach. Nie lubię ananasów świeżych dlatego jem te z puszki.
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś usg połówkowe jest wykonywane między 18 a 22 tc, ja idę w 21 t 4 d.
http://www.medfemina.pl/a1330554029pol-Kiedy-wykonac-USG.html
http://www.medfemina.pl/a1330554029pol-Kiedy-wykonac-USG.html
Ostatnia edycja:
Misia jak miło czytać takie cudne wiadomości :-) gratuluje!!!
Lilonka dzieciaczki przecudne! nie mogę się napatrzeć!
Malinuś i Mayyka cieszę się,że już jesteście na ciężarówkach :-)
Aduś zazdroszę,że już czujesz maluszka, mi na razie zdarzyło się kilka razy miejwięcej o północy takie harce w brzuchu, wczoraj miałam wrażenie,ze grają w pingponga
Madzialenak cieszę się,że czujesz się lepiej :-)
a ja byłam na warsztatach bezpieczny maluch, bardzo się przeciągnęło, ale było fajnie. Nawet wygrałam poduszkę do karmienia :-) i przy okazji dowiedziałam się ,że moja weterynarz jest w ciąży - wygrała fotelik maxi cosy :-)
Lilonka dzieciaczki przecudne! nie mogę się napatrzeć!
Malinuś i Mayyka cieszę się,że już jesteście na ciężarówkach :-)
Aduś zazdroszę,że już czujesz maluszka, mi na razie zdarzyło się kilka razy miejwięcej o północy takie harce w brzuchu, wczoraj miałam wrażenie,ze grają w pingponga
Madzialenak cieszę się,że czujesz się lepiej :-)
a ja byłam na warsztatach bezpieczny maluch, bardzo się przeciągnęło, ale było fajnie. Nawet wygrałam poduszkę do karmienia :-) i przy okazji dowiedziałam się ,że moja weterynarz jest w ciąży - wygrała fotelik maxi cosy :-)
Misia1974
Fanka BB :)
Gotadora - Twoja weterynarz??? :-) Gratuluje wygranej :-)
Mayyka - witaj!!!
Ciekawe co u Trzcinki??? Trzcinka! Halo!
A ja wieczorem jeszcze byłam u mojego gina. Szyjka 5 cm. Wszystko ok. Mam prowadzić tryb życia kanapowo - fotelowy. Że niby za bardzo przybieram na wadze. Ale ja się wcale nie objadam. Mój typ tak ma. Teraz łapię pół kilo na tydzień - ale mała przybiera 200 gram tygodniowo.
Mayyka - witaj!!!
Ciekawe co u Trzcinki??? Trzcinka! Halo!
A ja wieczorem jeszcze byłam u mojego gina. Szyjka 5 cm. Wszystko ok. Mam prowadzić tryb życia kanapowo - fotelowy. Że niby za bardzo przybieram na wadze. Ale ja się wcale nie objadam. Mój typ tak ma. Teraz łapię pół kilo na tydzień - ale mała przybiera 200 gram tygodniowo.
reklama
Czesc Dziewczyny,
Witam Malinus i Mayyka :-)
Moja lekarka liczy ciaze od dnia punkcji.
Lilonka, maluszki slicznie i slodkie do schrupania :-) takie dwa aniolki :-)
A Ty jak sie czujesz po cesarce? Zycze milych spacerkow i udanej wizyty u pediatry. Dzieciaczki niech rosna zdrowo i przynosza duzo radosci rodzicom :-)
Misia, coreczka faktycznie ladnie przybiera na wadze. Gratuluje i ciesze sie ,ze uslyszalas same dobre wiesci od lekarzy. :-)
Gotadora, gratuluje wygranej, na pewno sie przyda :-)
Witam Malinus i Mayyka :-)
Moja lekarka liczy ciaze od dnia punkcji.
Lilonka, maluszki slicznie i slodkie do schrupania :-) takie dwa aniolki :-)
A Ty jak sie czujesz po cesarce? Zycze milych spacerkow i udanej wizyty u pediatry. Dzieciaczki niech rosna zdrowo i przynosza duzo radosci rodzicom :-)
Misia, coreczka faktycznie ladnie przybiera na wadze. Gratuluje i ciesze sie ,ze uslyszalas same dobre wiesci od lekarzy. :-)
Gotadora, gratuluje wygranej, na pewno sie przyda :-)