reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia - serdeczne gratulacje. Super, że otrzymałaś dziś pozytywne informacje - i już tak do końca ciąży :-)

Malinuś - gratuluję i witaj! Kłucia, ciągnięcia i różnego rodzaju inne podolewania i u mnie były na początku. "Końskie" dawki leków na początku to norma. Z czasem będziesz powoli odstawiać jeden po drugim - ale wszystko pod kontrolą lekarza.

Mayyka - Tobie także gratuluję!
Super czytać, że każdego miesiąca udaje się kilku dziewczynom. Przypomina mi się jak ja czekałam te straaaaaasznie długie 2 tygodnie.

Lilonka - piękne !!!!! O rany - aż zazdroszczę, że już masz bąble i zaczynacie odkrywać razem świat poza brzuszkiem. Super, że karmienie się udaje.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego - zdrowia i dla rodziców duuuuuzo satysfakcji z każdego dnia :-) Ściskam mocno!

Lilonka no wreszcie :-) ale widok przesłodka parka! :-D
Misia gratuluje:tak:
Kate dobrze Ci az 4 tygodnie w PL :tak:
Madzielanek najważniejsze ze czuć ruchy, łatwiej wtedy wyczekać do usg :-)

Ja dziś wyjątkowo dzień bez kłuć, jakieś delikatne pojedyncze, wyjątkowo dobre samopoczucie :-) i dziś od samego rana czuje Maksia takie puknięcia od środka, az sie sama do siebie smialam dziś w pracy biurku :-) Uspokoil sie na jakies 3 godz i na wieczór znów zaczął ... bezcenne uczucie :blink: łatwiej bedzie wytrwac 9 dni do USG
Dziewczyny w ktorym tyg to połówkowe ma być ? 20 czy 22 ?
A czy słyszalyscie coś ze nie mozna ananasów jesc w ciązy czy to bzdura? bo cos mi sie o uszy obilo a kupialm i nie wiem czy otwierac :-p

Aduś fajnie, że już czujesz synka :-) Co do ananasów to ja ostatnio zjadłam zawartość całej puszki w 2 dni. Aby zaszkodziły musiałabyś jeść je codziennie w dużych ilościach. Nie lubię ananasów świeżych dlatego jem te z puszki.

Misia jak miło czytać takie cudne wiadomości :-) gratuluje!!!

Lilonka dzieciaczki przecudne! nie mogę się napatrzeć!

Malinuś i Mayyka cieszę się,że już jesteście na ciężarówkach :-)

Aduś zazdroszę,że już czujesz maluszka, mi na razie zdarzyło się kilka razy miejwięcej o północy takie harce w brzuchu, wczoraj miałam wrażenie,ze grają w pingponga :-D

Madzialenak cieszę się,że czujesz się lepiej :-)

a ja byłam na warsztatach bezpieczny maluch, bardzo się przeciągnęło, ale było fajnie. Nawet wygrałam poduszkę do karmienia :-) i przy okazji dowiedziałam się ,że moja weterynarz jest w ciąży - wygrała fotelik maxi cosy :-)

Gotadora - Twoja weterynarz??? :-) Gratuluje wygranej :-)
Mayyka - witaj!!!
Ciekawe co u Trzcinki??? Trzcinka! Halo!
A ja wieczorem jeszcze byłam u mojego gina. Szyjka 5 cm. Wszystko ok. Mam prowadzić tryb życia kanapowo - fotelowy. Że niby za bardzo przybieram na wadze. Ale ja się wcale nie objadam. Mój typ tak ma. Teraz łapię pół kilo na tydzień - ale mała przybiera 200 gram tygodniowo.

reklama
Czesc Dziewczyny,

Witam Malinus i Mayyka :-)
Moja lekarka liczy ciaze od dnia punkcji.

Lilonka, maluszki slicznie i slodkie do schrupania :-) takie dwa aniolki :-)
A Ty jak sie czujesz po cesarce? Zycze milych spacerkow i udanej wizyty u pediatry. Dzieciaczki niech rosna zdrowo i przynosza duzo radosci rodzicom :-)

Misia, coreczka faktycznie ladnie przybiera na wadze. Gratuluje i ciesze sie ,ze uslyszalas same dobre wiesci od lekarzy. :-)

Gotadora, gratuluje wygranej, na pewno sie przyda :-)

Do góry