reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
malinus...witam! milo cie tu widzieć, no i oczywiście gratulacje mamusiu! nie orientuje się w którym jesteś tyg, ale jak czytam, ze widzialas pęcherzyk, to podejrzewam jakiś 4-5tc...wtedy czułam jeszcze bole okresowe, wiec tez brałam nospe 3x1tabl. potem stopniowo czułam klucia i ciagniecia, ale to normalnie, macica się rozszerza. w późniejszej ciąży poki nie czujesz boli jak na @ to jest ok! reszta nie trzeba sie martwic. ja poki mogłam sobie chodzic na długie spacery to lazilam z mezem i takie rozchodzenie dużo dobrego dawalo mnie i mojem kregoslupowi:-)

madzialenak...super! w takim razie obie na usg musimy zaciskac kciuki za siebie ;-) a jak tam z ruchami? caly czas się martwisz?

Ostatnia edycja:
madzialenak...mysle, ze najważniejsze, ze maly się rusza i wiesz o tym. ja z kolei na pocieszenie powiem ci, ze nie bardzo masz się czym martwic, mój Marcel szaleje wieczorami szczególnie tak, ze brzuch mi się wygina we wszystkie strony. kopie tak mocno, ze czasem modle się o taka amortyzacje jaka ty masz:-p a jak tam sok z żurawiny? pijesz? czy przez chorobę nie ruszalas się z domu?

Misia gratuluje udanej wizyty, super, ze wszystko jest dobrze.
Malinus witaj :) ja tez mialam takie klucia od czasu do czasu, bierzesz jakies leki?
W piatek lecimy do polski i w srode pojde juz na usg polowkowe we wroclawiu- bardzo mnie to cieszy.Zostane az do komunii mojego siostrzenca, czyli cztery tygodnie. Pozdrawiam

Kate, oj biorę dużo leków, ale na bóle nic bo jeszcze do wczorajszej wizyty nic nie bolalo:) Biorę encorton, duphaston luteinę, clexane, acard, ovitrelle, Dużo tego:)

Miliaa, Malinuś jestem pewna, że u mnie słabo odczuwalne ruchy spowodowane są właśnie przednim łożyskiem bo jak z boku kopnie to czuję go, zresztą on jest jeszcze mały więc pewnie jak troszkę podrośnie to dopiero zacznę narzekać, że za bardzo kopie.

reklama
Hmm.. chyba nie dam rady przeczytać tego wszystkiego co napisałyście:-)
Moja droga na ciężarówkach dobiegła już końca - teraz przed nami nowe wyzwania:szok: i radości.
Maluchy są grzeczniutkie - śpią, jedzą (a tu się pochwalę że cycuje oboje :-)) i robią w pieluchy. Każdego dnia są coraz wspanialsze. Na jutro mamy zaplanowany pierwszy spacerek:happy: a we wtorek pierwsza kontrola u pediatry.
Dla wszystkich forumkowych cioteczek przesyłam całusy od maluchów i życzenia spokojnych tygodni ciężarówkowania :-)
DSC00030_zps08e5e9d6.jpg
[/URL]

Do góry