Ropuszka666
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cycki większe od brzucha
PokażDziewczyny jakie Wy macie male brzuchy! Ja to jeszcze w polowie nie jestem a mam olbrzymi. Chyba musze na diete przejsc [emoji12]
Cudowny [emoji173] Teraz ciesz sie gagatkiem bez zamartwiania[emoji4]No chyba juz tez mogę sie przywitać z moim gagatkiem [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To tak jak ja[emoji13] , u mnie w pracy pytali czy jestem pewna ze tam jest tylko jeden dzieciaczek[emoji3].Dziewczyny jakie Wy macie male brzuchy! Ja to jeszcze w polowie nie jestem a mam olbrzymi. Chyba musze na diete przejsc [emoji12]
No to patrz [emoji4]jakiego ja mam arbuza
Jaki piękny!!!No to patrz [emoji4]jakiego ja mam arbuza[emoji12]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękności!!!! Super że wszystko dobrze!!!Jeśli chodzi o wizytę... Zosia waży 1391gramów (29+1), ułożyła się znów główkowo. Jeden przepływ gorszy bez zmian, ale lekarz powiedział, że więcejz łożyska tam jest i stąd ten opór a po dziecku nie widać, by Jej szkodziło (ładnie było widać pracującą przeponę, czyli jest dobrze dotleniona), wody płodowe w normie, plamka na sercu jest prawie niewidoczna już, wchłania się. Wszystkie narządy w porządku. Jedyne co mnie zmartwiło to, że szyjka z 37,4 poleciała na 32,5 mm. Wg lekarza nic złego się nie dzieje i nie warto się niepokoić. Tylko to nie jest mój lekarz prowadzący i wiem, że ma takie olewatorskie podejście do szyjki i z lekka się zdenerwowałam... obejrzeliśmy Małą dziś w 3d i 4d
---29tc---