reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tylko po co te pierniczone plamienia? Tyle stresu i smutku. No u mnie jesCze brudno , ale jeśli sie nie pogorszy to będę przeszczęśliwa [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nie wiem po co bo do teraz nie znam przyczyny moich plamien... najważniejsze ze dziecku nie szkodzą

---29tc---

Nie mam takiej drobnej budowy [emoji6]wydaje się tak, bo cycki małe - niestety [emoji23][emoji23][emoji23]i brzuch spory [emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed ciaza mizerne 85A a teraz 95C [emoji12] cyce jak donice tez nie są fajne , Ja wolałam swoje malutkie [emoji16] dla mnie i tak drobniutka jesteś [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o wizytę... Zosia waży 1391gramów (29+1), ułożyła się znów główkowo. Jeden przepływ gorszy bez zmian, ale lekarz powiedział, że więcejz łożyska tam jest i stąd ten opór a po dziecku nie widać, by Jej szkodziło (ładnie było widać pracującą przeponę, czyli jest dobrze dotleniona), wody płodowe w normie, plamka na sercu jest prawie niewidoczna już, wchłania się. Wszystkie narządy w porządku. Jedyne co mnie zmartwiło to, że szyjka z 37,4 poleciała na 32,5 mm. Wg lekarza nic złego się nie dzieje i nie warto się niepokoić. Tylko to nie jest mój lekarz prowadzący i wiem, że ma takie olewatorskie podejście do szyjki i z lekka się zdenerwowałam... obejrzeliśmy Małą dziś w 3d i 4d :)
1508871662-cc55dbfededda8f3-aaaaaa.jpeg
1508871666-3c5ae51bc36495ad-aaaaaa.jpeg

---29tc---
Cudna kruszynka[emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o wizytę... Zosia waży 1391gramów (29+1), ułożyła się znów główkowo. Jeden przepływ gorszy bez zmian, ale lekarz powiedział, że więcejz łożyska tam jest i stąd ten opór a po dziecku nie widać, by Jej szkodziło (ładnie było widać pracującą przeponę, czyli jest dobrze dotleniona), wody płodowe w normie, plamka na sercu jest prawie niewidoczna już, wchłania się. Wszystkie narządy w porządku. Jedyne co mnie zmartwiło to, że szyjka z 37,4 poleciała na 32,5 mm. Wg lekarza nic złego się nie dzieje i nie warto się niepokoić. Tylko to nie jest mój lekarz prowadzący i wiem, że ma takie olewatorskie podejście do szyjki i z lekka się zdenerwowałam... obejrzeliśmy Małą dziś w 3d i 4d :)

---29tc---

Cudna Zosienka [emoji4] i dzielna. Super ze wszystko dobrze. A z ta szyjka to moze zadzwon do lekarza prowadzacego co on o tym mysli, jesli masz taka mozliwosc.

reklama

---29tc---
Piękna i grubiutkia .
Wizyta udana same dobre wieści .
Tylko matka ....
Jak Ty to liczysz jak ja mam dziś 28+6 Ą transfer w ten sam dzień miałyśmy :-p

Do góry