reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie najbardziej martwi jak będą wyglądały loty samolotem ż dwójką Maluchów. Na koniec marca mąż wraca do UK i mamy w planie, że czasami my do niego, a czasami on do nas będzie latał. Oj będzie wesoło.. .

Nie wszystkie linie pozwolą Ci zabrać 2 szt ze sobą hi .
Do każdego malucha 1 osoba dorosła ( możesz w niektórych wykupić panią w innych nie ....) koleżanka ma 3 dzieci i wyobraź sobie że Ranair nie pozwala jej latać ha ha ha na każde dziecko do 16 rż potrzebna osoba dorosła .....
Przekichane Wy tu on tam ....Mam nadzieję że nie długo

Dziewczynki ja jestem po 3 prenatalnym, wszystko dobrze dziś według OM 32tc według USG 33tc. Dzidzie mają już po 2kg, mają też już włoski na główce, lekarz nie widzi żadnych wad, wszystko jest wpozadku :-) Pan doktor dziś mi powiedział że wagowo to ciążę można uznać za donoszoną, że nie jedno dziecko w pojedynczej ciąży w tym tygodniu jest wiele mniejszej. Nic nie wygląda na to żeby dzidzie chciały już się ewakuować mimo że mają coraz mniej miejsca to wód płodowych mają sporo. Przepływy też dobre, ogółem powiedział że w mojej sytuacji CC to tylko formalność. Niestety mam tylko zdjęcie dzidziusia po lewej stronie bo dzidziek po prawej wolał oglądać mój kręgosłup niż pokazać się mamusi...

Załączniki

• IMG_20171023_124840.jpg
    IMG_20171023_124840.jpg
    347,1 KB · Wyświetleń: 61

Nie dziwie sie, ze Cie to stresuje. Ja w grudniu bede leciec z jednym 9mies szalencem sama i juz sie obawiam jak to ogarnac.
No i Ewunka ma racje z tym, ze tanie linie moga nie pozwolic na lot Tobie samej z dzieckiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A nie chcesz sie przeniesc do uk? Bo tak osobno to troche bez sensu. .

A co do latania to do uk sa tak tanie bilety ze najlepiej jak wykupisz dodatkowe miejsce bo z dwojka bobasow to nawet nie masz jak sama usiasc

My podobno spalysmy jak zabite w samolocie a za to brat źle sie czul :D

Normy od 150 do 350, a nisko mam tez eo 0,03 a normy od 0,2-0,4...

Plamienia dalej są niestety.... jutro wizyta i przygotowuje sie na każda opcje [emoji853]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Będzie dobrze , trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]na którą masz wizytę? Ja też długo plamiłam, takie brudzenie też miałam. A ostatnio było już serduszko ? Przepraszam, ale nie pamiętam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wszystko gotowe. Ubranek u nas w szpitalu nie potrzeba, ale coś tam wezmę. Coraz bardziej zaczynam się bać jak to będzie. Tyle czekałam żeby tulić swoje Skarby, a teraz ta niepewność jak to będzie. Wiem jedno. Świat stanie na głowie [emoji6][emoji6]

Oj pewnie tak z takim podwojnym szczesciem[emoji7] Dacie rade[emoji4] [emoji256] [emoji110]

Do góry