ewelin86
Fanka BB :)
Ja nie miałam takiej podanejZaraz zob czy ja miałam ta królowe przy cc
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie miałam takiej podanejZaraz zob czy ja miałam ta królowe przy cc
Ale zielony...Ja do pupy linomag zamierzam kupic
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja emolium uzywalam co drugie mycie...a tak to plyn z babydream albo hippA do mycia myślicie żeby nie brać emolium!?! Bo ja właśnie chciałam emolium bo tak mi siostra i przyjaciółka radziły
Moje nie mialo...ale polozna radzila ze jakby mialo...to pol godz przed kapiela nasmarowac glowke oliwka...zalozyc czapeczke...potem umyc i delikatnie wyszczotkowac...
Tak tak zielony w tubceAle zielony...
Ja na poczatku go stosowalam a teraz orzeszlam na nivea baby...Tak tak zielony w tubce
Dziewczyny a powiedzcie mi jak z kosmetykami dla noworodka u was . Ja jestem troszkę ogłupiała . Internet swoje , Mamy swoje , położne swoje i nie wiem kogo słuchać . Narazie mną tylko Oilatum do kąpieli i nie wiem co dalej . Balsam po kąpieli ? Oliwka ? Nic? Do pupy pudry ? kremy ? czy mąka ziemniaczana bo taka opcje tez słyszałam ? No i jaka marka ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom