reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam używałam tak naprawdę do momentu aż nie czułam ruchów . Pierwszy raz był okropny . Zestresowałam się na maxa bo nie umiałam znaleźć a później już zawsze wiedziałam gdzie szukać .Twoje tętno jest wolniejsze i brzmi inaczej , moim zdaniem ciężko pomylić jak już się raz usłyszy . Mnie uspokoił kilka razy . Obkupiłam nówkę za 80 zł od Pani ze Szczecina .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja własnie patrze z okolic ZS lub w poblizu ale rozne sa opinie na ten temat własnie.Mi lekarz powiedział ze widac po mnie ze szukam/ znajduję sobie problemy jak wszytsko jest dobrze.I się zastanawiam bo zebym zaraz w panikę nie wpadła a szybko wpadam i się denerwuję taki charakter.;) Własnie ruchów chyba jeszcze nie czuje nie wiem czasem jak leże na boku coś tam załaskocze, przeleje sie ;) ale chyba to nie ruchy bo tylko jakby na wieczor dopiero takie coś czuje i trwa tez chwile.A jeszcze dziś wzielam ostatnia tabletke duphastonu i od jutra zero leków więc tez panika jest ;)

reklama
Ja własnie patrze z okolic ZS lub w poblizu ale rozne sa opinie na ten temat własnie.Mi lekarz powiedział ze widac po mnie ze szukam/ znajduję sobie problemy jak wszytsko jest dobrze.I się zastanawiam bo zebym zaraz w panikę nie wpadła a szybko wpadam i się denerwuję taki charakter.;) Własnie ruchów chyba jeszcze nie czuje nie wiem czasem jak leże na boku coś tam załaskocze, przeleje sie ;) ale chyba to nie ruchy bo tylko jakby na wieczor dopiero takie coś czuje i trwa tez chwile.A jeszcze dziś wzielam ostatnia tabletke duphastonu i od jutra zero leków więc tez panika jest ;)

U mnie też na początku było takie łaskotanie lub smyrnięcie od środka. Jeszcze chwila i ruchy poczujesz. Ja detektora nie mam, ale też nie jestem z tych co panikują. Aktualnie dzidzia tak się wierci, że detektora nie potrzebuję.

U mnie też na początku było takie łaskotanie lub smyrnięcie od środka. Jeszcze chwila i ruchy poczujesz. Ja detektora nie mam, ale też nie jestem z tych co panikują. Aktualnie dzidzia tak się wierci, że detektora nie potrzebuję.
Już się nie mogę doczekać ruchów i wizyty :) Maż mówi kotek daj sobie spokój wszystko jest dobrze, synek rośnie przybiera na wadze wszystkie wymiary jakie lekarz zrobił są zaznaczono na zielono ze jest dobrze nie wyżej niżej tylko po środku jak ma być ;) ale jak to matka pierwsza ciąża i panikuje.

Dziewczyny a kupowalyscie może fotel do karmienia piersią bo ja mam dylemat... Mały będzie u nas w sypialni i wypadałoby wstawić tam fotel... Polecacie jakiś w rozsądnej cenie!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Kwestia ile chcecie wydać na taki fotel . Ceny zaczynaja się od ok 300 zł w wzwyż . Dziś furorę robią uszatki ale na nie trzeba uważać bo są dość niskie i nie zawsze dobrze wyprofilowane co nie daje komfortu przy karmieniu i ciężko się z nich zebrać do wstania . Napewno odpada kupno przez internet takiego fotela bo musisz usiąść i poczuć ze to jest wygodny fotel . U nas w sklepie dużo Mam kupuje te z pufka . Ja biorę do siebie ten ostatni No ma specjalna dokładkę na lędźwiach i jest super wygodny .
1508401006-aaaaaa.jpeg
1508401011-aaaaaa.jpeg
1508401016-aaaaaa.jpeg

Yyy w lozku, na sofie, na krzesle - gdziekolwiek sie da [emoji16] Ja przez pierwszy miesiac karmilam ok 20godzin na dobe. Sila rzeczy niemozliwoscia jest byc caly czas w jednym miejscu...

No właśnie ja mam taki plan (Hahaha oczywiście podobno mało realny) żeby nie brać Malutkiego do łóżka tylko karmić i odkładać i fotel byłby dobrym rozwiązaniem ale nie wiem czy jest sens kupować bo czy ten plan wypali!?!?

No właśnie ja mam taki plan (Hahaha oczywiście podobno mało realny) żeby nie brać Malutkiego do łóżka tylko karmić i odkładać i fotel byłby dobrym rozwiązaniem ale nie wiem czy jest sens kupować bo czy ten plan wypali!?!?

U mnie dzuecko ani razu nie spalo ze mna. Karmie i odkladam do lozeczka...teraz sie ciesze ze nie kupilam bo by mi zagracil pokoj...jakbym miala dom to by bylo super...

Ja tez czuje takie skrobanie na wieczor albo jak by bąbelki pekaly[emoji4] ja mysle ze to moj maluszek juz tak sie wierci a i dzis w nocy cos mnie kopnelo w lewy bok ale to czulam przez sen i nie jestem pewna czy to to bylo czy mi cos przez sen sie wydawalo.

reklama

Tez mialam taki plan... Efekt? Pierwszych 6tyg mala byla nieodkladalna i spala z nami...

Do góry