Ja szczerze nie wiem czy to mój synek czy nie czy w jelitach mi jezdzi u mnie to jest dokładnie na wieczór jak leże na boku chwilowe może z 5 min łaskotanie,przelewanie się bulgotanie no nie wiem i wczoraj jak leżałam na plecach tez wieczorem miałam chwilowe łaskotanie, w dzień nic takiego nie czuje ale ciężko mi powiedzieć czy to ruchy.Ja mówię do męża za jakby ktoś wrzucił mi tabletkę musująca do środka i tak chwile zanim się rozpuściJa tez czuje takie skrobanie na wieczor albo jak by bąbelki pekaly[emoji4] ja mysle ze to moj maluszek juz tak sie wierci a i dzis w nocy cos mnie kopnelo w lewy bok ale to czulam przez sen i nie jestem pewna czy to to bylo czy mi cos przez sen sie wydawalo.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
No wlasnie kath problem w tym ze chce lozeczko i chyba to next2me plus komoda wiec nie chce zagracic sypialni a duze lozko i dwie trzydrzwiowe duze szafy juz mam w sypialni wiec musze to jakos rozstawic sensownie a nie mam czesci jednej sciany bo mam wejscie do lazienki z sypialni wiec czesc powiedzchni ustawnej znika.W ikea taki przewijak chyba z kolkami to z tego co pamietam to ok 100zl wiec tragedii nie ma. Ale pomysl o tym na lozeczko najmniej ci miejsca zajmie
kredka82
Ja mam i uwazam to za najlepszy mozliwy zakup. Kupilam zwykly anglesounds za 27euro z ebaya i jedyne co to zmienilam baterie bo ta oryginalna kiepska byla. Tetno swoje latwo znalezc w pachwinach a serduszko bije niecale raz szybciej wiec nie pomylisz.Dziewczyny czy któraś z Was ma/ kupowała detektor tetna płodu? i może doradzić czy faktycznie opalca się kupić czy nie ma problemu z wyszukaniem serduszka dziecka,bo czytam na necie ze mozna pomylić z tętnem swoim,więc sama nie wiem a zastanawiam się nad kupieniem.
kredka82
Mi sie udalo kupic uzywany i jestem zachwycona (nowy niecale 200e a dalam 40e) wszystkie elementy mozna prac tyle ze siedzenie i oparcie razem z gabka i tesciowa bedzie mi szyc nowe na zamek zebym mogla tylko obicie sciagnacDziewczyny a kupowalyscie może fotel do karmienia piersią bo ja mam dylemat... Mały będzie u nas w sypialni i wypadałoby wstawić tam fotel... Polecacie jakiś w rozsądnej cenie!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
nieagatka
Ja szczerze nie wiem czy to mój synek czy nie czy w jelitach mi jezdzi u mnie to jest dokładnie na wieczór jak leże na boku chwilowe może z 5 min łaskotanie,przelewanie się bulgotanie no nie wiem i wczoraj jak leżałam na plecach tez wieczorem miałam chwilowe łaskotanie, w dzień nic takiego nie czuje ale ciężko mi powiedzieć czy to ruchy.Ja mówię do męża za jakby ktoś wrzucił mi tabletkę musująca do środka i tak chwile zanim się rozpuści
To to [emoji4]
Na poczatku najwieksza aktywnosc jest wlasnie wieczorami [emoji4]
Ja czulam takie pekajace babelki [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Mnie nad ranem kopnelo tez w lewy bok tam gdzie wczoraj wieczorem sobie plywal[emoji4] wiec to byl drugi raz (pierwszy kilka dni temu) i raz babelki mialam[emoji7]Ja tez czuje takie skrobanie na wieczor albo jak by bąbelki pekaly[emoji4] ja mysle ze to moj maluszek juz tak sie wierci a i dzis w nocy cos mnie kopnelo w lewy bok ale to czulam przez sen i nie jestem pewna czy to to bylo czy mi cos przez sen sie wydawalo.
Ja szczerze nie wiem czy to mój synek czy nie czy w jelitach mi jezdzi u mnie to jest dokładnie na wieczór jak leże na boku chwilowe może z 5 min łaskotanie,przelewanie się bulgotanie no nie wiem i wczoraj jak leżałam na plecach tez wieczorem miałam chwilowe łaskotanie, w dzień nic takiego nie czuje ale ciężko mi powiedzieć czy to ruchy.Ja mówię do męża za jakby ktoś wrzucił mi tabletkę musująca do środka i tak chwile zanim się rozpuści
No z ta tabletka musujaca to masz racje[emoji23] u mnie burczenie i przelewanie w jelitach jest inne, te jest takie delikatne[emoji4] mąż wczoraj ucho przyłożył do brzucha i mowil ze slychac takie stukanie, kto wie moze to i nasz maluch, wazne by pozytywnie się nastawic. Mysle ze w dzien tego nie czujemy bo za glosno jest i jestesmy rozkojarzeni a na wieczor organiz wycisza sie.
Ropuszka666
No wlasnie kath problem w tym ze chce lozeczko i chyba to next2me plus komoda wiec nie chce zagracic sypialni a duze lozko i dwie trzydrzwiowe duze szafy juz mam w sypialni wiec musze to jakos rozstawic sensownie a nie mam czesci jednej sciany bo mam wejscie do lazienki z sypialni wiec czesc powiedzchni ustawnej znika.
Jeśli mogę się wypowiedzieć na temat łóżeczka . Już jakiś czas temu pytałam tu dziewczyny na forum o te z chico . Odradzały bo dziecko szybko wyrasta z niego . Mimo tego ja nadal chce łozeczko dostawne . „Przetestowałam” to łozeczko na wszystkie sposoby jakościowo i dla mnie to badziew chiński . Jest strasznie nie stabilne. Chwieje się okrutnie i po za tym ze fajnie wyglada i da się spakować jak dla mnie za te pieniądze nie warte . Kupiłam nówkę z materace za 250 zł które można przekształcić na kołyskę .
Ale super [emoji7] ale mamy wierciolki w brzuszkach.Mnie nad ranem kopnelo tez w lewy bok tam gdzie wczoraj wieczorem sobie plywal[emoji4] wiec to byl drugi raz (pierwszy kilka dni temu) i raz babelki mialam[emoji7]
reklama
Ropuszka666
No z ta tabletka musujaca to masz racje[emoji23] u mnie burczenie i przelewanie w jelitach jest inne, te jest takie delikatne[emoji4] mąż wczoraj ucho przyłożył do brzucha i mowil ze slychac takie stukanie, kto wie moze to i nasz maluch, wazne by pozytywnie się nastawic. Mysle ze w dzien tego nie czujemy bo za glosno jest i jestesmy rozkojarzeni a na wieczor organiz wycisza sie.
W dzień gdy chodzisz i coś robisz działasz jak kołyska dla swojego dziecka i większość dnia śpi . Moja Sara na początku długo mnie gilgotala dosłownie dla mnie to były gilgotki i był to 17 tc teraz to w 25 tc są sowite kopniaki aż brzuch się rusza i oczywiście wieczorem i w nocy kiedy ja chce spać ona się budzi . Ale takie budzenie to sama przyjemność .