reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po wizycie. Tętno jest ok!
emoji173.png
A pod serduszkiem noszę chłopca. Potwierdzone! Widziałam małego pędzelka między nogami
emoji13.png
405 g już ma
Gratuluję [emoji7]

reklama
Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?

A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?
Ja mam aventu i browns i u nas zdecydowanie te drugie się sprawdziły.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kath no wlasnie ta chce kupic[emoji4] bo jest ladna i tania i na to przewijak i chyba nie bede osobnego stojacego kupowac
Wiesz ja komode mam w jej pokoiku. Z szafa regalami itp. A lozeczko i stojacy przewijak mam w sypialni przy naszym lozku. Ja nie chcialam przewijaka na komodzie bo bym musiala leciec do jej pokoju a po drugie chcialam na komodzie swiece i taki ala starodawny budzik. Wiec nie pomoge. Ja tak sibie zorganizowałam przestrzen. Ja juz bym wolala przewijak na lozeczko a nie na komode. Nie zabierze ci miejsca jak np pampersy kremy chusteczki bedziesz chciala tam postawic. A komoda malm nie ma prźewijaka bo komody z przewijakami to musza miec chyba od razu zeby pasowaly do siebie

reklama
Do góry