Gratuluję [emoji7]Jestem po wizycie. Tętno jest ok!A pod serduszkiem noszę chłopca. Potwierdzone! Widziałam małego pędzelka między nogami405 g już ma
reklama
Zdolniacha [emoji4] piekna i pewnie solidna bo wlasnorecznie wykonana.Dziewczynki chwale się [emoji6]doczekałam się mojej komody - mąż zrobił [emoji16]
W końcu mogę ciuszki poukładać[emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Fanka BB :)
Ja mam aventu i browns i u nas zdecydowanie te drugie się sprawdziły.Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?
A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
TakPytanie za 100 pkt: czy koszule, staniki i swoją pościel w łóżku tez pralyscie w Loveli?!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Rustynka
Piękna .Mąż zdolny .Dziewczynki chwale się [emoji6]doczekałam się mojej komody - mąż zrobił [emoji16]
W końcu mogę ciuszki poukładać[emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Ja mam biala z ikea malm...sliczna jest...Ilona super komoda. U nas pewno padnie na ikea bo musze jak najtaniej ogarnac mebelki bo bedzie mi szkoda jak vedziemy zjezdzac stad
kredka82
Kath no wlasnie ta chce kupic[emoji4] bo jest ladna i tania i na to przewijak i chyba nie bede osobnego stojacego kupowacJa mam biala z ikea malm...sliczna jest...
katharina203
Wiesz ja komode mam w jej pokoiku. Z szafa regalami itp. A lozeczko i stojacy przewijak mam w sypialni przy naszym lozku. Ja nie chcialam przewijaka na komodzie bo bym musiala leciec do jej pokoju a po drugie chcialam na komodzie swiece i taki ala starodawny budzik. Wiec nie pomoge. Ja tak sibie zorganizowałam przestrzen. Ja juz bym wolala przewijak na lozeczko a nie na komode. Nie zabierze ci miejsca jak np pampersy kremy chusteczki bedziesz chciala tam postawic. A komoda malm nie ma prźewijaka bo komody z przewijakami to musza miec chyba od razu zeby pasowaly do siebieKath no wlasnie ta chce kupic[emoji4] bo jest ladna i tania i na to przewijak i chyba nie bede osobnego stojacego kupowac
reklama