reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma/ kupowała detektor tetna płodu? i może doradzić czy faktycznie opalca się kupić czy nie ma problemu z wyszukaniem serduszka dziecka,bo czytam na necie ze mozna pomylić z tętnem swoim,więc sama nie wiem a zastanawiam się nad kupieniem.

W ikea taki przewijak chyba z kolkami to z tego co pamietam to ok 100zl wiec tragedii nie ma. Ale pomysl o tym na lozeczko najmniej ci miejsca zajmie

Ja mam przewijak na lozeczku w sypialni i bardzo sobie chwale takie rozwiazanie, bo duzo miejsca zaoszczedzam. Teraz Lilka ma prawie 7mies wiec bede to zmieniac, alw do tej pory jak dla mnie super.
1508398122-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przewijak na lozeczku w sypialni i bardzo sobie chwale takie rozwiazanie, bo duzo miejsca zaoszczedzam. Teraz Lilka ma prawie 7mies wiec bede to zmieniac, alw do tej pory jak dla mnie super.
1508398122-aaaaaa.jpeg

Tez tak chcialam...ja stijacy dostalam i mialam miejsce ale uwazam ze na lozeczko to najlepsza opcja...a wlasnie starsze dziecko to sie juz przewija wszedzie...na lozku na kanapie na dywanie...

Dziewczyny a kupowalyscie może fotel do karmienia piersią bo ja mam dylemat... Mały będzie u nas w sypialni i wypadałoby wstawić tam fotel... Polecacie jakiś w rozsądnej cenie!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny czy któraś z Was ma/ kupowała detektor tetna płodu? i może doradzić czy faktycznie opalca się kupić czy nie ma problemu z wyszukaniem serduszka dziecka,bo czytam na necie ze mozna pomylić z tętnem swoim,więc sama nie wiem a zastanawiam się nad kupieniem.
Ja mialam...jak dobrze pamietam to sanoline b...jakos tak bo pozyczylam kolezance i nie pamietam. Ja sie stresowalam wszystkim i ten detektor pozwalal mi normalnie funkcjonowac. Dla mnie najlepszy zakup w ciazy. Cos mnie zaklulo lub zabolalo to sprawdzilam serduszko i moglam zyc. Maz zadowolony bo ja sie nie stresowalam i nie meczylam go tekstami...boze myslisz ze dziecko zyje...oczywiscie robilam z glowa...moja kolezanka jest uzalezniona od odglosu serca ale raz dziennie to tak na poczatek...potem zadziej. Mi pozwalal przezyc od wizyty do wizyty. Jak mi cisnienie skoczylo to najpierw sprawdzilam ze bije a potem spokojnie pojechalismy do szpitala. Na poczatku moze byc trudno. Kwrstia kilku dni. Ja mialam z monitorem...i tam pokazylalo ze jak 147 to wiedzialam ze dziecka a jak wieksze to wiedzialam ze laczy z moim i za chwile probowalam znow i bylo tylko dziecka. No i oczywiscie nagralam sobie serce na pamiatke

Ja mam używałam tak naprawdę do momentu aż nie czułam ruchów . Pierwszy raz był okropny . Zestresowałam się na maxa bo nie umiałam znaleźć a później już zawsze wiedziałam gdzie szukać .Twoje tętno jest wolniejsze i brzmi inaczej , moim zdaniem ciężko pomylić jak już się raz usłyszy . Mnie uspokoił kilka razy . Obkupiłam nówkę za 80 zł od Pani ze Szczecina .

Dziewczyny a kupowalyscie może fotel do karmienia piersią bo ja mam dylemat... Mały będzie u nas w sypialni i wypadałoby wstawić tam fotel... Polecacie jakiś w rozsądnej cenie!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mi sie marzyl...ale taki jak mi sie podobal to ok 1500zl...przebolalam i mamy prawie 6miesiecy i jestesmy bez fotela...

reklama
Do góry