reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Evulek no pewno masz racje... przykre ze lekarz ktory ma pomagac najzwyczajniej zeruje na pacjencie...
A farbujesz normalna farba czy bez amoniaku? Kurde moje wlosy tez wymagaja farbowania (robie sama w domu ale zamawiam profesjonalne fatby i wode z uk to na czym moje fryzjerki w pl robia tylko ze to chyba ma amoniak[emoji53])

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wam puls skakal? Jestem caly dzien nieprzytomna.. zmierzylam cisnienie i bylo chyba 123/70 co u mnie jest wysokie a puls 103[emoji50] nigdy nie mialam takiego... nie wiem czy cos robic z tym?
Ja farbuje sama w domu raz w miesiącu ale farba bez amoniaku

reklama
Jestem po wizycie. Tętno jest ok!
emoji173.png
A pod serduszkiem noszę chłopca. Potwierdzone! Widziałam małego pędzelka między nogami
emoji13.png
405 g już ma
Pięknie!!!
Czyli będzie synuś i jaki już duży chłopak!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Evulek no pewno masz racje... przykre ze lekarz ktory ma pomagac najzwyczajniej zeruje na pacjencie...
A farbujesz normalna farba czy bez amoniaku? Kurde moje wlosy tez wymagaja farbowania (robie sama w domu ale zamawiam profesjonalne fatby i wode z uk to na czym moje fryzjerki w pl robia tylko ze to chyba ma amoniak[emoji53])

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wam puls skakal? Jestem caly dzien nieprzytomna.. zmierzylam cisnienie i bylo chyba 123/70 co u mnie jest wysokie a puls 103[emoji50] nigdy nie mialam takiego... nie wiem czy cos robic z tym?
Co do farbowania to moja fryzjerka jak sie dzis dowiedziala ze jestem w ciąży to użyła innej farby, delikatniejszej, ale jakiej to nie wiem bo sie nie znam, mysle ze bez amoniaku.

Jestem po wizycie u hematologa, sama nie wiem co mam myslec o wizycie. Wedlug nich ja nie potrzebuje tej heparyny ze oni tylko zastrzyki daja w krytycznych sytuacjach i zagrażających zyciu i ze ja nie jestem w takim ryzyku by cala ciaze brac heparyne zgadzaja sie z tym ze przy ivf podaje sie heparyne na poczatku ciazy ale nie przez cala. Postanowili mi zrobic badanie na MTHRF bo polski wynik im nic nie mówi, dodatkowo zbadaja kwas foliowy, homocysteine i witamine b12. Na ten moment kazali kontynuować to co lekarz w polsce zalecil bo nie chca mi zaburzac leczenia jeśli jeszcze nie sa pewni a za 4tyg mam konsultacje wynikow i postanowią co dalej.

Dziewczynki chwale się [emoji6]doczekałam się mojej komody - mąż zrobił [emoji16]
1508345871-aaaaaa.jpeg
1508345875-aaaaaa.jpeg

W końcu mogę ciuszki poukładać[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Alee łaadnieee... [emoji7] [emoji7] My na razie umieścimy Maluchy u siebie w sypialni. Czeka nas rozbudowa i dopiero będzie osobny kąt dla każdego [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alee łaadnieee... [emoji7] [emoji7] My na razie umieścimy Maluchy u siebie w sypialni. Czeka nas rozbudowa i dopiero będzie osobny kąt dla każdego [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Maluszek będzie też u nas w salonie , bo sypialnie przerobilismy na rzecz garderoby i pokoju dla starszego [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry