reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super!!!! Bo mi dziś właśnie przyszły przesyłki z koszulkami, szlafrokiem i bustonoszami i chciałam to poprac tylko nie wiedziałam w czym. Czyli wy pralyscie w normalnych plynach

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Hej dziewczyny!

Z racji, że jutro mam wizytę zrobiłam morfologię.
Mam pytanie dot. hemoglobiny. Miesiąc temu mój wynik wynosił 10,8. Zażywam od tego czasu Tardyferon i wynik co prawda podniósł się do 10,9, ale czy to nie jest za mało?
U mnie też powoli się poziom podnosił. Miałam już 10,4. Teraz biorę tardyferon i sorbifer i w końcu mam 11,4.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie , szyjka się skróciła , ale nic się nie dzieje , chociaż lekarka się śmiała że mogę urodzić za tydzień/półtorej [emoji16]ale wątpię [emoji13]nie wiem ile mały waży, bo kazała mi się zapisać na Dopplera sprawdzić te wody, przepływy i w ogóle czy wszystko ok. Wód trochę miej , ale dalej powyżej normy . No i morfologie mam słabą i mówił w coś , że może trzeba będzie daj skierowanie do szpitala, tak jak w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy się jeszcze z nią zobaczę, bo dziś miała mieć rezonans magnetyczny i dopiero będzie w pracy ok.06.11 jak jej zdrowie pozwoli.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymamy kciuki. Ale na razie się nie martw. Będzie dobrze[emoji9] [emoji9]

Dziewczyny jestem po wizycie, nie jest fajnie łożysko ułożone nisko, może być przodujacym, w każdej chwili mogę trafić do szpitala. Zakaz robienia wszystkiego.
To leż i ani drgnij z łóżka. Lepiej teraz się przemeczyc żeby później nie żałować [emoji9] [emoji9]

Evulek no pewno masz racje... przykre ze lekarz ktory ma pomagac najzwyczajniej zeruje na pacjencie...
A farbujesz normalna farba czy bez amoniaku? Kurde moje wlosy tez wymagaja farbowania (robie sama w domu ale zamawiam profesjonalne fatby i wode z uk to na czym moje fryzjerki w pl robia tylko ze to chyba ma amoniak[emoji53])

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wam puls skakal? Jestem caly dzien nieprzytomna.. zmierzylam cisnienie i bylo chyba 123/70 co u mnie jest wysokie a puls 103[emoji50] nigdy nie mialam takiego... nie wiem czy cos robic z tym?

Pomocy!!!!
Dziś rano tak się Zakręciłam że zeżarłam dwie no spy zamiast jednej a mam napisane "zapobiegawczo 2*1 a nie więcej jak 3*2" kurde ...

Ja bralam do 6 nisp zwyklych dziennie jak mnie na poczatku bolalo bo sie balam wiec nic Ci sie raczej nie stanie

Pytanie za 100 pkt: czy koszule, staniki i swoją pościel w łóżku tez pralyscie w Loveli?!

Ja nie. Prałam w zwykłym. Tylko do koszul mniej płynu do płukania żeby nie pachniały zbyt intensywnie.

Jestem po wizycie. Tętno jest ok!
emoji173.png
A pod serduszkiem noszę chłopca. Potwierdzone! Widziałam małego pędzelka między nogami
emoji13.png
405 g już ma

reklama
Do góry