reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z jakiegos konretnego powodu?
Nie boisz sie zostwiac wszytskiego na ostatni moment?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę się boję ale tak : czekam na lepszą pogodę żeby ubranka poprac (mam dwa pudła po siostry synku i trochę nowych) łóżeczko biorę też od siostry więc na razie nie przywozilam (a kosmetyki pieluchy materac i wózek przewijak wanienke itp miałam zamiar kupić po usg 3 trymestru jechać do jednego sklepu i wszystko tam kupić)...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Trochę się boję ale tak : czekam na lepszą pogodę żeby ubranka poprac (mam dwa pudła po siostry synku i trochę nowych) łóżeczko biorę też od siostry więc na razie nie przywozilam (a kosmetyki pieluchy materac i wózek przewijak wanienke itp miałam zamiar kupić po usg 3 trymestru jechać do jednego sklepu i wszystko tam kupić)...

Aaa czyli jednak cos tam masz tylko nie gotowe [emoji6]

Ja miałam 3 tyg temu Usg dopochwowo i miałam 40mm a wczoraj 31 mm ale w badaniu "recznym" wszystko daleko i twardo... Tylko Malutki podobno bardzo główką napiera na "dół" tj na pęcherz itp. Ale w tym tygodniu to szyjka nie jest za krótka. Usg trzeciego trymestru mam w środę następna to zobaczymy. Jeszcze ta waga mnie martwi czy on nie za mało przybrał bo 4.10 ważył 1230 gram a 13.10 wczoraj 1420 gram

A badanie usg było na tym samym sprzęcie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A badanie usg było na tym samym sprzęcie?

Szyjki tak ale wagi nie... Bo szyjkę miałam mierzona u mojej prowadzącej 18.09 i 13.10 a wagę na pakiet 04.10 i wczoraj u prowadzącej 13.10 myślisz że to ma znaczenie!?

No teoretycznie mam ale w praktyce to wszystko w rozsypce

Jak juz kiedys pisalam - ja bym sie brala za pranie i prasowanie - za chwile kregoslup moze nie pozwolic Ci tego zrobic.
A reszta - tez bym juz nie zwklelala, bo jednak za 8tyg jestes juz w terminie... Zleci bardzo szybko.

Jak juz kiedys pisalam - ja bym sie brala za pranie i prasowanie - za chwile kregoslup moze nie pozwolic Ci tego zrobic.
A reszta - tez bym juz nie zwklelala, bo jednak za 8tyg jestes juz w terminie... Zleci bardzo szybko.

No poprac obiecała mi mama a poprasować przyjaciółka... Zobaczymy jak to będzie jeszcze może będę musiała kupić łóżeczko bo właśnie rozmawialam z siostrą i powiedziała że jednego szczebelka nie ma bo jest mały nogę jakoś tak wtrynil że szwagier żeby ją wyjąć to złamał ten szczebelek... Bo takiego szczebelka to pewnie nie dokupię, jak myślicie!?

Szyjki tak ale wagi nie... Bo szyjkę miałam mierzona u mojej prowadzącej 18.09 i 13.10 a wagę na pakiet 04.10 i wczoraj u prowadzącej 13.10 myślisz że to ma znaczenie!?

A to się nie przejmuj tym wcale[emoji3] , ja ostatnio jak byłam na usg na fundusz to mały ważył 2400 a tydzień później u gin z kliniki to2445 także tego [emoji4]wystarczy że ktoś nie dokładnie zmierzy i już jest różnica [emoji6]

reklama

Dzięki za rady i ciepłe słowa. Dzisiaj zamówię chociaż koszule do karmienia 2 szt wystarczą!? I szlafrok bo mam tylko satynowe...

Do góry