Moja szyjka to 41mm , a od wczoraj od 18;00 boli mnie podbrzusze miednicy jakby skurcze i dziś tez ;( masakra jakaś i jeszcze okazało się że na 90% mam polipa ;/ 3 raz juz w tym roku....hehe jaka tragedia to ładna szyjka niejedna by taką chciała mam na myśli jaka będzie przez ten kaszel czy się nie skróci.... nie chcę brać leków na własną rękę, piję zwykły magnez lekarz o tym wie i nie kazał nic zmieniać. zaczynam się przyzwyczajać, że każda wizyta przynosi "nowości" jakieś, ale miłe to nie jest...A na kaszel rutynoscorbin syrop Stodal i inhalacje
reklama
Na początku ciąży też taką miałam[emoji6]Moja szyjka to 41mm , a od wczoraj od 18;00 boli mnie podbrzusze miednicy jakby skurcze i dziś tez ;( masakra jakaś i jeszcze okazało się że na 90% mam polipa ;/ 3 raz juz w tym roku....
---27tc---
Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?
A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily[/QUOTE]
Mi mój nowy lekarz gin badał już 2 razy a wczesniejsza z kliniki ani razu nie badała,
A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily[/QUOTE]
Mi mój nowy lekarz gin badał już 2 razy a wczesniejsza z kliniki ani razu nie badała,
ewelin86
Fanka BB :)
To samo czapeczki bez sznurkowTak damo nie kaza czapeczki ze sznureczkami...ja musialam obciac
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo gardlo mnie nie boli a tantuum verde bardzo śluzowke wysusza a ja wręcz odwrotnie tylko czuje ulgę jak nawilzam
---27tc---
---27tc---
ewelin86
Mi mój nowy lekarz gin badał już 2 razy a wczesniejsza z kliniki ani razu nie badała,[/QUOTE]Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?
A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily
Ja miałam od początku na każdej wizycie badana
Wiadomo że pozniej bedzie inaczej ale mam nadzieje ze przez te moje bóle od wczoraj się nie skróciła.Na początku ciąży też taką miałam[emoji6]
---27tc---
Ja rano weszlam na stronę szpitala i jedyne co chcą dla dziecka to chusteczki nawilzane i...niedrapki!!!
---27tc---
---27tc---
reklama
nieagatka
To chyba zalezy od lekarza czy im się chce,bo czasem mam wrazenie że niektorzy sa za karę i z łaska coś robią[/QUOTE]Ja miałam od początku na każdej wizycie badana
Bardziej od tego, ze sa dwa podejscia - jedni lekarze pchaja tam lapy co 2 tyg, bo twierdza, ze tak trzeba, a inni nie ruszaja szyjki wlasnie dlatego, zeby nie zaczela sie skracac. Jesli cos sie dzieje to mozna to na usg przez brzuch zobaczyc i w razie watpliwosci zbadac recznie.
Moja gin byla bardzo dokladna, ale w temacie szyjki od poczatku mowila, ze kazde jej dotykanie jest niepotrzebne i moze wiecej szkody niz dobrego zrobic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom