reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A to się nie przejmuj tym wcale[emoji3] , ja ostatnio jak byłam na usg na fundusz to mały ważył 2400 a tydzień później u gin z kliniki to2445 także tego [emoji4]wystarczy że ktoś nie dokładnie zmierzy i już jest różnica [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ilonka!!! A ta w klinice to bardziej od ivf... Ale ufam jej bardzo

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dzięki za rady i ciepłe słowa. Dzisiaj zamówię chociaż koszule do karmienia 2 szt wystarczą!? I szlafrok bo mam tylko satynowe...

Wystarcza. Ja mialam jedna koszule i 2 koszulki z h&m na ramiaczkach, ktore u mnie sie super sprawdzaly w domu, bo sa bardzo wygodne i nie trzeba pod nie stanika zakladac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joko zapytaj o slow mag b6 bo mi w aptece pani mowila ze on jest lekiem (przebadany) a inne to tylko suplementy.

Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?

A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily
Mi szyjke sprawdzają na każdej wizycie. I prowadzący i za każdym razem gdy trafiam do szpitala

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba co szpital to też inna polityka. Aczkolwiek moja położna na szkole rodzenia mówiła ze niedrapki trzeba mieć bo w szpitalu nikt pazurków nie obetnie bo po pierwsze nie mają czasu a po drugie matki się stresują że ktoś coś im dziecku zrobi złego skórkę zatnie itd[emoji6]

---27tc---

Dziewczyny mam pytanie ale uwaga z kategorii głupich :rofl2:
Czy myślicie że mogę się do szpitala spakować w walizeczke taka na kółkach, nie jakaś duża ale z tych do bagażu podręcznego aczkolwiek głęboka. Mam również takie sportowe więc mogę w nie się spakować ale pomyślałam że w tej ładnie sobie poukladam wszystko i ze się nie pogniecie w razie W, ale myślę sobie czy nie będą patrzeć na mnie dziwnie jak ja wyskocze z taką walizeczka, hihi.Maz mówi że mam się w nią pakować i nawet o tym nie myśleć ale wiecie jak to jest:biggrin2:

reklama
Trochę się boję ale tak : czekam na lepszą pogodę żeby ubranka poprac (mam dwa pudła po siostry synku i trochę nowych) łóżeczko biorę też od siostry więc na razie nie przywozilam (a kosmetyki pieluchy materac i wózek przewijak wanienke itp miałam zamiar kupić po usg 3 trymestru jechać do jednego sklepu i wszystko tam kupić)...

A jaki to jest jeden sklep w ktorym wszystko maja? Bo ja bede online duzo rzeczy zamawiac wiec ciekawa jestem gdzie najlepiej[emoji5]

Do góry