reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie ale uwaga z kategorii głupich :rofl2:
Czy myślicie że mogę się do szpitala spakować w walizeczke taka na kółkach, nie jakaś duża ale z tych do bagażu podręcznego aczkolwiek głęboka. Mam również takie sportowe więc mogę w nie się spakować ale pomyślałam że w tej ładnie sobie poukladam wszystko i ze się nie pogniecie w razie W, ale myślę sobie czy nie będą patrzeć na mnie dziwnie jak ja wyskocze z taką walizeczka, hihi.Maz mówi że mam się w nią pakować i nawet o tym nie myśleć ale wiecie jak to jest:biggrin2:
Myślę, że spokojnie możesz w ta na kółkach. Juz nie raz widziałam dziewczyny w ciazy z takimi walizkami :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy myślicie że mogę się do szpitala spakować w walizeczke taka na kółkach, nie jakaś duża ale z tych do bagażu podręcznego aczkolwiek głęboka. Mam również takie sportowe więc mogę w nie się spakować ale pomyślałam że w tej ładnie sobie poukladam wszystko i ze się nie pogniecie w razie W, ale myślę sobie czy nie będą patrzeć na mnie dziwnie jak ja wyskocze z taką walizeczka, hihi.Maz mówi że mam się w nią pakować i nawet o tym nie myśleć ale wiecie jak to jest:biggrin2:

Ja jak leżałam na patologii i widziałam ciężarne to tylko z walizkami i zgrzewkami wody, na początku tez myślałam, ze zwariowały ale to jest bardzo praktyczne [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

No ja nawet o innej nie myslalam[emoji16]

Gdybym miala taką to tez bym brała na kółkach. Nie trzeba wtedy tego dźwigać [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki to jest jeden sklep w ktorym wszystko maja? Bo ja bede online duzo rzeczy zamawiac wiec ciekawa jestem gdzie najlepiej[emoji5]
Wiesz co ja będę kupowała w hurtowni dziecięcej... Tam mają wszystko łącznie z majtkami poporodowymi itp.... I jeszcze jak z Panią rozmawialam to mówiła że przy takim dużym rachunku na pewno dostanę jeszcze spory rabat... 10-13%... Więc już się umówiłam na 4 listopada i wszystko wtedy kupię. Żebym jeszcze zdążyła poprac pościele itp...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Wiesz co ja będę kupowała w hurtowni dziecięcej... Tam mają wszystko łącznie z majtkami poporodowymi itp.... I jeszcze jak z Panią rozmawialam to mówiła że przy takim dużym rachunku na pewno dostanę jeszcze spory rabat... 10-13%... Więc już się umówiłam na 4 listopada i wszystko wtedy kupię. Żebym jeszcze zdążyła poprac pościele itp...

A sa online?

No ta moja nie jest ale jest taki sklep w Warszawie TOMI i oni też mają wszystko online... I ceny takie w miarę znośne...

Ja sama zastanawiałam się żeby tam jechać i kupić ale jak mogę kupić u siebie na miejscu to nie będę tam jechała bo mi trochę nie po drodze jak jadę do kliniki

reklama
Chyba co szpital to też inna polityka. Aczkolwiek moja położna na szkole rodzenia mówiła ze niedrapki trzeba mieć bo w szpitalu nikt pazurków nie obetnie bo po pierwsze nie mają czasu a po drugie matki się stresują że ktoś coś im dziecku zrobi złego skórkę zatnie itd[emoji6]

---27tc---

Mi powiedzieli, ze paznokcie dziecku mozna dopiero po 2tyg obciac, a juz bron Boze w szpitalu gdzie latwo cos zlapac.
Troszke byla podrapana, ale naprawde niewiele, ale niedrapek nie zalozylam ani raz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry