reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miliaa gratuluję mieszkanka, mąż Ci sprawił przemiłą niespodziankę :tak:Kochana nie stresuj się tak tym łożyskiem, na pewno profesor potwierdzi, że jest ok, wiele dziewczyn ma tego typu łożyska a donoszą ciążę i rodzą zdrowe dzieciaczki, u Ciebie też tak będzie :tak:

Agapl wracaj szybko do zdrowia.

Mnie dopadł ból gardła i zapalenie pęcherza :-( Kuruję się, mam nadzieję, że szybko przejdzie.

reklama
madzialenak...ja już od dawna co jakies 2-3 miesiące pije pol litra soku żurawinowego (zakupionego w zdrowej zywnosci, bez cukru)...po lyzce 2xdziennie...miałam swojego czasu mnóstwo bakterii (na wymazach z pochwy, macicy itd.), często lapaly mnie zapalenia pęcherza...od tamtej pory na razie cisza...tfu, tfu (żeby nie zapeszyć). a to już prawie rok. sama jestem w szoku, ze na razie jakos jest ok. także z cala pewnoscia ja mogę polecić, żadne tabletki, bo je tez brałam tylko ten sok...

Witajcie.
U mnie też dziś śliczne słoneczko, a temp. 13,5 stopnia. Jest wiosna a ma być jeszcze cieplej bo pod koniec tygodnia 22 stopnie. Oj brzuszki będą zadowolone :)
Miliaa co za piękna niespodzianka.
Aisha jeszcze troszkę i zobaczysz maleństwo. Czekamy na tą wspaniałą chwilę.
Madzialenak współczuję zapalenia pęcherza. Wylecz się szybko.
Gotadora widziałam że już jednego maleństwa znasz płeć, ale szybko. Mnie mój mały uparciuch nic nie pokazał, charakterek ma po M.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.

Muszę się zabrać za mycie okna, bo przed świętami mi się nie chciało a i pogoda była do bani. Ja mam jutro wizytę, ale to już bez usg bo prenatalne miałam teraz.

Sony uważaj z tym myciem okien, może poproś swojego chłopa, aby umył. Mój mi nie pozwala takich rzeczy robić, sam się za to zabiera. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja jeszcze tydzień muszę czekać na swoją.

Miliaa dziękuję, jutro podjadę do Gdyni i kupię sobie taki soczek. Chodzi o taki do rozcieńczania?

Witajcie :)

Sony - mycie okien to Ty lepiej mężowi zostaw - w ciąży to niewskazane...
Milia - super wieści :) Gratuluję :) nie ma to jak swoje własne mieszkanko...
Madzialenak - spróbuj jeść suszoną żurawinę na pęcherz - u mnie pomaga. Kuruj się :)

Trzymajcie za nas kciuki - jutro idziemy do szpitala na 2 dni - na sterydoterapię na wszelki wypadej - jakby chłopcy pchali się na świat za szybko...mam nadzieję że zgodnie z planem wyjdę w środę :)

Hej kobietki. Ja mam atak zimnych potów i hemoroidów. Po prostu rozpacz. Noc nieprzespana. Teraz ledwo siedzę ale i tak tylko chwilę. Nic mi nie pomaga. Ani domowe sposoby ani maści a na poty to chyba nie ma sposobu. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie bo jak nie to nie wiem co lekarzowi powiem, żeby mi pomógł. Sama nie wiem co robić...

Rozyczka, trzymam oczywiscei kciuki ale maluchy niech sobie jeszcze posiedzia u mamusi w brzusiu:tak:

Miliaa, dziekuje czuje sie dobrze. Najwzniejsze ,ze mdlosci przeszly i mam nadzieje ,ze juz nie wroca ani nie przemienia sie w zgage. Czasami boli mnie z lewej strony, to taki bol od krzyza do jakby jajnika lub pachwiny.

Marcysiowa - na hemoroidy lekarka mi przepisała Cyclo 3 Fort. Tabletki bez recepty (niecałe 30zł kosztują) i biorę je 2 razy dziennie. Jest dużo lepiej....Może spróbuj...
A co do pocenia się ...chyba nie ma sposobu...Pomyśl co będzie jak będzie jak przyjdą upały :baffled:

reklama
Do góry