reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej Wam, u mnie dziś srednio- wybralam sie do szkoly..od razu rwa kulszowa dopadla, spojenie napiernicza jak nie wiem, nie mowiac o tym jak sie tym wszystkim jakos zmeczylam, usiedziec kilka h nie moglam w auli. Za 2 tyg o ile jeszcze bede w dwupaku to nie wiem jak dam rade...az mnie cos szczypalo, kuło, w ogole mówię Wam, a w zasadzie dużo sie nie przemieszczałam jakoś. Ale spotkałam sie z promotorem i cos tam obgadalam no i na jednych waznych zajeciach bylam, gdzie obowiazkowa obecnosc. Myslalam ze bedzie latwiej, lzej. No nic. U nas pogoda dzis sie popsula, wiatr, tylko 9 stopni i bez słonka- podobno od jutra ma byc ladnie. Ja we wt wizyta na NFZ, pobiora posiew juz do porodu, skierowanie na badania wezme, a w srode jade na kontrolne ktg, no i w pt bede robic te badania. Milej niedzieli tez Wam zycze :)

u mnie pogoda prześliczna 16-18 stopni i piękne słoneczko... oby już tak zostało:-D
ja ostatnio czuję się dobrze tylko coraz bardziej brzuszek zaczyna przeszkadzać ni o to wstawanie w nocy:baffled:

Hej dziewczyny!! U mnie też cudowny poranek :) muszę się wam pochwalić! Maz kupił dla naszej trojeczki mieszkanie. Mamy swoje własne 4 pokoje! :D biorę się za urządzenie i wykończenie! Ale się cieszę :D
Jeszcze tylko bardzo bym chciała,zeby moja konsultacja z prof odnośnie mojego łożyska była udana i juz bedzie pięknie! Jestem naładowana pozytywnie! :)
buziaki i miłego dnia dla wszystkich pięknych mam!:*

Czesc Dziewczyny,

U mnie tez zawitala wiosna. Dopadlo mnie lekkie przezeibienie ale zrobilam sobie syrop z cebuli i dzis czuje,ze jest lepiej.
Maz przez ta moja niedyspozycyjnosc przejal paleczke i dzielnie wczoraj przesadzal kwiaty. Ja bylam tylko tak zwany "pomagier" hihihi

Miliaa, maz zrobil CI wspanialy prezent. Teraz bedziesz miala glowe zakrzatana wykanczaniem mieszkania i szykowaniem pokoju dla dzieciatka.
Czytajac TWojego posta wyczuwa sie promieniujacy entuzjazm :-) A kiedy masz wizyte u profesora?

MILEGO DNIA!!!

Miliaa - GRATULACJE mieszkanka!!!
Aisha, no rzeczywiście lekko nie masz teraz - ja bym odpuściła te zajęcia.
U nas też ładnie. W środę ma być ... 22 stopnie :-) Zamierzam wyprowadzać się powoli do ogródka.

Agapl...kochanie nie mogłam w tamtym tyg dodzwonić się do gabinetu..a prof. przyjmuje tylko w poniedziałki i czwartki. wiec dziś będę dzwonila i sprobuje wepchnąć się na sile!:tak: do weekendu majowego chciałam ta sprawę zalatwic, bo ja się tym tematem bardzo denerwuje, szczególnie po tym co naczytałam się w necie:sorry2: a ty jak się czujesz?

reklama
Do góry