reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kurde nie wiem czy isc zbadać jutro progesteron ja nawett nie wiem jaki mam, jak badałam to po transferze i to była ciąża gdzies 3-4 tydzien to miałam ponad 30. A mam te same obawy co ty;) ale chyba to normlalne ,ja lecze się teraz Nystatyną te czopki co moja gin mi przepisła "Macmiror" to nie wiele pomogło bo po paru dniach niecały tydzień znowu nawrociło po mimo stosowania priobiotyku i ginek u mnie w miescie przespiał mi Nystatynę i biorę zobaczymy, dobrze ze on chociaż zrobił mi posiew z pochwy bo wiem co mam przynajmniej jaka infekcja, a nie to co ginek z kliniki nic nie robiłą;/
No mi posiewu nikt nie zrobil a w irlandii tylko ten canesten (clotrimazolum) i w szpitalu powiedzialam ostatnio lekarce i ona zebym ten canesten wziela. Mam jeszcze macmiror doustny ale naczytalam sie glupot i sie boje. Ale jak infekcja sie powtorzy to wezme.

A progesteron ja chyba mam w innych jednostkach bo nmol/L

Super ! Ja tez będę miała księżniczkę i nawet mam bardzo podobne zdjęcie [emoji6]ale bałam się do połówkowego czy cos jej tam jeszcze nie wyrośnie bo wszyscy mnie wkoło nakręcali że tak może być . Acard będę brała prawie do samego końca . Ze względu na to ze będę miała CC to podobno chwile przed odstawię .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wiadomo, że zawsze zostaje ta niepewność :-D

A powiedz proszę w jakim w ogóle celu tak długo bierze się acard? Co on daje? Dziękuję :happy:

reklama
Zawsze palcem, na razie gorzej nie jest, luteina podwojona, czekam do środy

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

U mnie po przy drugiej weryfikacji była spora dawka luteiny, bo dopochwowo 3x2 i pod język też 3x2. Później się zmniejszało, ale już nie pamiętam dokładnie w jakich terminach.

Do góry