U mnie synuśCoraz wiecej dziewczynek tu, a podobno po ivf rodzi sie wiecej chlopcow [emoji848][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kredka82
Fanka BB :)
No mi posiewu nikt nie zrobil a w irlandii tylko ten canesten (clotrimazolum) i w szpitalu powiedzialam ostatnio lekarce i ona zebym ten canesten wziela. Mam jeszcze macmiror doustny ale naczytalam sie glupot i sie boje. Ale jak infekcja sie powtorzy to wezme.Kurde nie wiem czy isc zbadać jutro progesteron ja nawett nie wiem jaki mam, jak badałam to po transferze i to była ciąża gdzies 3-4 tydzien to miałam ponad 30. A mam te same obawy co ty ale chyba to normlalne ,ja lecze się teraz Nystatyną te czopki co moja gin mi przepisła "Macmiror" to nie wiele pomogło bo po paru dniach niecały tydzień znowu nawrociło po mimo stosowania priobiotyku i ginek u mnie w miescie przespiał mi Nystatynę i biorę zobaczymy, dobrze ze on chociaż zrobił mi posiew z pochwy bo wiem co mam przynajmniej jaka infekcja, a nie to co ginek z kliniki nic nie robiłą;/
A progesteron ja chyba mam w innych jednostkach bo nmol/L
kredka82
Ale super! Robilas tylko usg czy pappa tez? A NT jakie wyszlo?Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Link do: Dropbox - 20171005_074813.jpg
A do którego tygodnia ciąży brałyście acard?
Pixie_Dixie
Aplikujesz aplikatorem czy palcem, zacznij aplikować palcem jak nie aplikujesz
Zawsze palcem, na razie gorzej nie jest, luteina podwojona, czekam do środy
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
ludek
Super ! Ja tez będę miała księżniczkę i nawet mam bardzo podobne zdjęcie [emoji6]ale bałam się do połówkowego czy cos jej tam jeszcze nie wyrośnie bo wszyscy mnie wkoło nakręcali że tak może być . Acard będę brała prawie do samego końca . Ze względu na to ze będę miała CC to podobno chwile przed odstawię .
No wiadomo, że zawsze zostaje ta niepewność
A powiedz proszę w jakim w ogóle celu tak długo bierze się acard? Co on daje? Dziękuję
ludek
Ale super! Robilas tylko usg czy pappa tez? A NT jakie wyszlo?
Zdecydowaliśmy się z mężem na Nifty, także tylko to i USG prenatalne. Na szczęscie wyniki są prawidłowe NT mam 2 mm.
ludek
Coraz wiecej dziewczynek tu, a podobno po ivf rodzi sie wiecej chlopcow [emoji848][emoji4]
Wydaje mi się, że z kwietnia to pierwsza mam dziewczynkę
Bardziej chcialam przyjaciółkę sobie urodzić także się cieszę
Vinszka
Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
No to super! Ja aktualnie czekam na potwierdzenie do połówkowego. Ważne, że wszystko jest ok z dzieciątkiem.
adunnnia90
Super [emoji4] to bedzie coreczka tatusia [emoji6]Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
reklama
Vinszka
Zawsze palcem, na razie gorzej nie jest, luteina podwojona, czekam do środy
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie po przy drugiej weryfikacji była spora dawka luteiny, bo dopochwowo 3x2 i pod język też 3x2. Później się zmniejszało, ale już nie pamiętam dokładnie w jakich terminach.