reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi kazali odstawić jak tylko wyszło ze jestem w ciąży bo podobno nie wskazane . Kazali mi wtedy zrobić krzywa odrazu i później się kontrolować . Teraz mam cukrzyce ciążową i sama nie wiem co byłoby lepsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wlasnie tak jak mowisz w Polsce ten lek zakazany w ciazy a znowy czytalam badania zagraniczne ze wrecz przeciwnie pomaga by zapobiec cukrzycy i jest mniejszy odsetek poronien. Gin pozwala takze tego sie trzymam ale mowie zapytam jak to u was.

wlasnie tak jak mowisz w Polsce ten lek zakazany w ciazy a znowy czytalam badania zagraniczne ze wrecz przeciwnie pomaga by zapobiec cukrzycy i jest mniejszy odsetek poronien. Gin pozwala takze tego sie trzymam ale mowie zapytam jak to u was.
Ja nie mam cukrzycy ciazowej.
Tylko moj glowny lekarz kazal mi odstawic na 5 dni przed krzywa zeby nie falszowala wynikow a po krzywej zaczac brac znowu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I nie jest zakazany tylko nie znajduje sie wsrod zalecanych lekow przez... zapomnialam jak to sie dokladnie nazywa, ale nie jest zamieszczone wsrod zalecanych, wiec lekarze boja sie przepisywac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten siofor to chyba cos podobnego...moja gin kazala...w szpitalu musialam podpisac pismo ze biore na wlasna odpowiedzialnosc...wszedzie za granica stosuja a w polsce niby nie wolno...mialam odstawic po krzywej...

reklama
Do góry