reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chciałam sie tu zapowiedziec z trochę weselsze strony [emoji22]
zwiększyłam ta luteinę i czekam co los przyniesie. Mam nadzieje,ze tym razem to tylko takie straszki...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Luteina jak dla mnie jest kiepska .
Zapytaj może o crinone a i mój faworyt to
Prolutex .
Przy transferze miałam coś 13/16 prog nie pamiętam po dodaniu prolutex 20 i tak na tym 20 się trzymałam.
Zrób sobie kakao kocyk i zrelaksuj się na sofie .

Ostatnia edycja:
Luteina jak dla mnie jest kiepska .
Zapytaj może o crinone a i mój faworyt to
Prolutex .
Przy transferze miałam coś 13/16 prog nie pamiętam po dodaniu prolutex 20 i tak na tym 20 się trzymałam.
Zrób sobie kakao kocyk i zrelaksuj się na sofie .

W środę mam wizytę i poproszę o prolutex , mam nadzieje,ze nie bedzie za pozno.
A wiecie czym mogę wyleczyć dziąsła? Bo zaczęły mnie bolec i mam miejscami cErwone( chyba jakieś zapalenie).

A wiecie czym mogę wyleczyć dziąsła? Bo zaczęły mnie bolec i mam miejscami cErwone( chyba jakieś zapalenie).

Najlepszy jest płyn do płukania Eludril, tylko nie stosuj dłużej niż 2tygodnie ciągiem. Na opakowaniu jest napisane że w ciąży nie wolno stosować ale to od niedawna bo wszedł przepis że jeśli coś zawiera nawet minimalna ilość alkoholu to musi być taki napis. Ale pić tego nie bedziesz:) każdy stomatolog mówi że to bezpieczny produkt w ciąży i przede wszystkim pomaga

Najlepszy jest płyn do płukania Eludril, tylko nie stosuj dłużej niż 2tygodnie ciągiem. Na opakowaniu jest napisane że w ciąży nie wolno stosować ale to od niedawna bo wszedł przepis że jeśli coś zawiera nawet minimalna ilość alkoholu to musi być taki napis. Ale pić tego nie bedziesz:) każdy stomatolog mówi że to bezpieczny produkt w ciąży i przede wszystkim pomaga

Znam i mam ale właśnie balam sie w ciąży płukać. Tak po 3 dniach zazwyczaj mi przechodzi wiec spróbuje. Dzięki

Znam i mam ale właśnie balam sie w ciąży płukać. Tak po 3 dniach zazwyczaj mi przechodzi wiec spróbuje. Dzięki

Na pewno jest bezpieczne, moja siostra jest stomatologiem i kazała mi płukać. I dodatkowo używać pasty do zębów colgate pro relief ale to już na poziomie krwawiacych dziąseł :)

Psiknij octaniseptem. Mi sie troche krew z dziasel czasem puszczala i najlepsze octanisept

reklama
Mialam 3 lata temu usg i biopsje cienkoiglowa bo mam kulke po lewej stronie i nic zlego nie wykryli. Wtedy tsh mialam 0.24 i powiedzieli tylko zeby kontrolowac..
A ty też masz odstawić stopniowo progesteron? czy zrobiłaś dla siebie tak z ciekawości badanie progesteronu? Ja mam odstawić za 4 dni już dupka ale zastanawiam się własnie;/ nie miałam badanego progesteronu tylko na poczatku zaraz po transferze a mam troche obawy.A pozatym bede zmieniała na lekarza ginekologa u mnie w miescie i nie będe jezdzic już do kliniki do swojej i ten ginek co byłam ostatnio u siebie w miescie na wizycie bo znowu mam infekcje;/ to powiedzial bym stosowała luteine dalej ale mowie mu ze już jej nie stosuje bo ginek mi odstawiła i został tylko duphaston. Czy zostawić jeszcze dupka i brać go hmm... teraz biore 1x1

Do góry