Aplikujesz aplikatorem czy palcem, zacznij aplikować palcem jak nie aplikujeszDziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Ja nie wiem wlasnie jak to jest z tym progesteronem ale ja mysle ze w ciagu tygodnia przestane brac bo podobno lozysko przejmuje ta funkcje. Co prawda troche sie boje no ale zobaczymy. Musze gdzies poszukac jakie sa normy i to przeliczyc bo mi cos ok 65 wyszlo ostatnioA ty też masz odstawić stopniowo progesteron? czy zrobiłaś dla siebie tak z ciekawości badanie progesteronu? Ja mam odstawić za 4 dni już dupka ale zastanawiam się własnie;/ nie miałam badanego progesteronu tylko na poczatku zaraz po transferze a mam troche obawy.A pozatym bede zmieniała na lekarza ginekologa u mnie w miescie i nie będe jezdzic już do kliniki do swojej i ten ginek co byłam ostatnio u siebie w miescie na wizycie bo znowu mam infekcje;/ to powiedzial bym stosowała luteine dalej ale mowie mu ze już jej nie stosuje bo ginek mi odstawiła i został tylko duphaston. Czy zostawić jeszcze dupka i brać go hmm... teraz biore 1x1
A co do infekcji to oczywiscie wspolczuje bo sama sie borykam z nimi. Dzis na noc wzielam ostatni canesten i mam nadzieje ze przeszlo...
Kurde nie wiem czy isc zbadać jutro progesteron ja nawett nie wiem jaki mam, jak badałam to po transferze i to była ciąża gdzies 3-4 tydzien to miałam ponad 30. A mam te same obawy co ty ale chyba to normlalne ,ja lecze się teraz Nystatyną te czopki co moja gin mi przepisła "Macmiror" to nie wiele pomogło bo po paru dniach niecały tydzień znowu nawrociło po mimo stosowania priobiotyku i ginek u mnie w miescie przespiał mi Nystatynę i biorę zobaczymy, dobrze ze on chociaż zrobił mi posiew z pochwy bo wiem co mam przynajmniej jaka infekcja, a nie to co ginek z kliniki nic nie robiłą;/Ja nie wiem wlasnie jak to jest z tym progesteronem ale ja mysle ze w ciagu tygodnia przestane brac bo podobno lozysko przejmuje ta funkcje. Co prawda troche sie boje no ale zobaczymy. Musze gdzies poszukac jakie sa normy i to przeliczyc bo mi cos ok 65 wyszlo ostatnio
A co do infekcji to oczywiscie wspolczuje bo sama sie borykam z nimi. Dzis na noc wzielam ostatni canesten i mam nadzieje ze przeszlo...
ludek
Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Link do: Dropbox - 20171005_074813.jpg
A do którego tygodnia ciąży brałyście acard?
Super kochana!!!!Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Superrr ...fajnie że wszytsko jest dobrzeDziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Ropuszka666
Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Super ! Ja tez będę miała księżniczkę i nawet mam bardzo podobne zdjęcie [emoji6]ale bałam się do połówkowego czy cos jej tam jeszcze nie wyrośnie bo wszyscy mnie wkoło nakręcali że tak może być . Acard będę brała prawie do samego końca . Ze względu na to ze będę miała CC to podobno chwile przed odstawię .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
Coraz wiecej dziewczynek tu, a podobno po ivf rodzi sie wiecej chlopcow [emoji848][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom